The House Of Kelly

Thehouseofkelly & Diaperbag

THE DIAPERBAG OFF… KELLY JANSSEN

Prêt à Pregnant heeft een leuke rubriek: The diaperbag off… Ze vroegen naar mijn 10 diaper bag essentials.
Luiers en doekjes moeten natuurlijk mee maar wat ik neem ik nog meer mee? Kijk mee!

Als Kelly Janssen van The House of Kelly met haar 2 dochters Olivia-Fay en Isabella-Beau op pad gaat neemt ze al haar essentials mee in de Neverfull Epi bag van Louis Vuitton. Geen luiertas, maar wel een grote tas waar alles inpast. Kelly neemt altijd het zekere voor het onzekere en zou het liefst een weekendtas meenemen om zoveel mogelijk mee te kunnen nemen. Het liefst heeft zij alles bij de hand, want misgrijpen is met twee kids iets waar je niet op zit te wachten. Kijk je mee wat Kelly in haar designer ‘diaperbag’ heeft zitten?

 1. H&M zomerhoedje: Als de meisjes in de zon aan het spelen zijn, is een hoedje een must. 
 2. Mami BB speenkoord: Een speen die kwijt raakt dat wil je zeker niet, dus aan een koord en het koord vast aan de kleding. 
 3. Louis Vuitton pouch: Voor mama uiteraard voor een telefoonoplader, want een lege telefoon kan natuurlijk niet. Normaal word ik daar al niet blij van, maar met twee kindjes buiten de deur al helemaal niet. Geld want stel als ik geen portemonnee bij de hand heb, dan is een briefje van 20 in de tas altijd handig.  
 4. Doudou rammelaar: Isabella vindt het heerlijk om wat te spelen in haar handen te hebben. Olivia-Fay vindt het tegenwoordig leuk om alle bonnetjes bij de kassa te krijgen. Soms kan iets simpels zo leuk zijn.  
 5. Ralph Lauren deken: Mocht het wat frisser worden of als ze lekker liggen te slapen, of om op te zitten tijdens het picknicken.;) 
 6. Hermes spuugdoekje: Als ze spugen mag het best met een chic doekje worden afgeveegd. 
 7. Hema broodtrommel: Voor de lekkere snacks voor onderweg. Broodjes of verse aardbeitjes.  
 8. Dr. Leenarts zonnebrand: De beste bescherming voor de huid van je kleintje.
 9. Elodie Details slabber: m’n meisjes worden net een Victoria Secret angel met deze slabber. Daarnaast is deze heel makkelijk schoon te maken en kan hij daarna weer zo weer hup in de tas.  
 10. Havianas slippers: Niemand wordt blij van zand in de schoenen, maar Olivia wordt ook niet zo blij om met blote voeten in de zandbak te spelen, dus de slippers gaan ook mee. 

  Bedankt ‘Prêt à Pregnant’ voor dit leuke artikel! Wil je meer zien en lezen, kijk dan hier.

  Would love to see your comment or questions.

  Click on the love button for some love!

7

2 Comments

 • Reply
  Mishanou
  September 17, 2018 at 7:28 pm

  Hermès spuugdoekje? #goals ? xx

  • Reply
   Thehouseofkelly
   October 1, 2018 at 12:53 pm

   Hahah! Sjiek spugen! Xx

  Leave a Reply