The House Of Kelly

Thehouseofkelly & December

By ThehouseofKelly.comOnce again, happy new year to you all! Hoe zijn de eerste dagen van het nieuwe jaar bij jullie gegaan? Nog nagenoten van alle drukke & gezellige dagen? En hoe staat het ervoor met de goede voornemens? De maand december was ook bij ons druk en heel gezellig! Van pakjesavond, de verjaardag van Isabella-Beau, de kerstdagen en oud & nieuw. We hebben zo genoten van de gezellige maand!

We begonnen de laatste maand van 2018 met nieuwe meubels. Deze prachtige stoel is toch niet normaal mooi? Hij moest kort daarna plaatsmaken voor de kerstboom maar aangezien vandaag de kerstboom weer naar zolder gaat, kan ik dit hoekje weer gezellig maken en aankleden met deze meubels. Fauteuil, bijzettafels en sieradenbox van Richmond Interiors.

Van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat spelen deze twee lieve meisjes gezellig met elkaar. De tandjes worden samen gepoetst, als mama aan het koken is wordt het vergiet als speelgoed ingezet en tijdens het tanden poetsen wordt er even geknuffeld.

Isabella-Beau kreeg haar feestjurk aan want in de fotostudio van Shoots and More werden er mooie verjaardagsfoto’s gemaakt.
Isabella-Beau vond alles interessant behalve het poseren. You can’t blame her. Haar grote zus was mee als liefste supporter.

Pakjesavond was gekomen en ik ging met Olivia-Fay pepernoten bakken. Alleen we maakten hele speciale, namelijk pepernoten met een M&M als vulling. Olivia-Fay vond dat het bakken mij goed af ging en ze vond dat het eten van de M&M’s haar heel goed af ging.

Pakjesavond! Wat waren de meisjes verbaasd toen er hard op de deur werd geklopt en er aan de deur werd gebeld en toen ze alle cadeaus voor de deur zagen waren ze helemaal verbaasd. Ze kregen van de Sint een eigen winkeltje. Een groot succes is het winkeltje inmiddels.

We zwaaiden de Sint uit en wensten hem een goede reis terug naar Spanje en wij brachten ons huis in kerstsferen. Dit jaar gingen we voor 4 kerstbomen, 3 binnen en 1 buiten. Mijn tante was heel creatief en maakte speciaal voor ons deze mooie kerstballenkrans.

De kerstboom is pas compleet als de piek op de boom zit. Traditie getrouw plaatst Gerben altijd de piek. Tadaaa!
Een tip voor over 48 weken, de tip voor een kidsproof kerstboom vind je hier.

By ThehouseofKelly.comWij gingen met mijn ouders een dagje winkelen in Düsseldorf. Het was zo gezellig. Düsseldorf was al helemaal in kerstsferen, zo gezellig. Never a dull moment met mij en mijn foto ideeën. Iedereen hielp mee aan deze te leuke foto. Mijn man die met met een paraplu boven mijn hoofd staat, mijn vader die de foto nam en mijn moeder die iedereen de juiste instructies gaf. Applaus graag.
Een leuke blogpost over ons dagje weg vind je hier.

Van een heeeel klein mini meisje naar een lief mini meisje. Isabella-beau werd 1 jaar! En ik denk dat meerdere mama’s dit herkennen was het even een slik moment voor mama. Ik dacht rondom haar verjaardag veel terug aan het jaar ervoor. Wat ontwikkelt ze zich toch snel. Van een kleine baby naar een lieve dreumes.  Haar eerste verjaardagsfeestje was ontzettend gezellig. Alles over het eerste verjaardagsfeestje vind je hier.

Get up, get dressed want het was tijd voor de kapper. M’n haren werden bij Sanco kerstproof gemaakt.
Get dressed again want s’avonds hadden we een surprise diner voor lieve Nadine.

By ThehouseofKelly.comDe kerstboodschappen werden in huis gehaald en dat deden we in nieuwe stijl. Olivia-Fay met haar eigen winkelwagentje. Wat vindt ze het prachtig. Ze holde door de supermarkt en een moeder die constant op de achtergrond riep: Rustig Olivia-Fay, kijken waar je loopt. Ze wilde alle boodschappen in haar eigen wagentje leggen en riep constant: meer, meer. Haha!

Kerst 2018 wat was je leuk! Zo mega genoten met elkaar. Ik heb een heel kerst report gemaakt, daar zie je wat we allemaal tijdens de kerstdagen hebben gedaan, hebben gegeten, cadeau hebben gekregen en welke outfits we aan hadden. Je vindt de kerstblogpost hier.

Papa had vakantie en dat betekende rustige ochtendjes. Lekker in bed, knuffelen en tv kijken.
De kerst-was werd weg gestreken en de meisjes genoten nog van de kerstsfeer in huis.

Met de hele familie boodschappen doen. De week boodschappen werden gekocht en alvast wat boodschappen voor oudjaarsavond. Toen we naar huis reden en Ger en ik opmerkten dat het wel erg stil op de achterbank werd, zagen we dat beide meisjes even moesten bijkomen van boodschappen doen.

Links een fotocollage van de start van 2018. Zie je die leuke familiefoto rechts onderin? Die probeerden we weer opnieuw te maken.
Zie rechter fotocollage: het resultaat. De werkelijkheid was dat een jaar later de meisjes een stuk beweeglijker zijn. Let ook even op Ger, hij houdt zoals het hoort zijn pose aan. Hahah!

New Year’s eve vierden wij bij ons thuis met de familie. Gerben had heerlijke appelbeignets de avond ervoor gemaakt, we hadden lekkere hapjes in huis en we hadden heerlijke champagne. En om klokslag 23:55 belde Australië met ons zodat Daisy samen met ons via Facetime het nieuwe jaar in ging. Waren we toch met z’n allen. Olivia-Fay had het begrip, je mag langer opblijven vandaag, heel goed begrepen. Ze bleef de hele avond op, ze genoot van al het vuurwerk en ze hield het zó goed vol.

By ThehouseofKelly.com

Zoals vele mensen dan zeggen als het nieuwe jaar eenmaal is begonnen, fijn weer terug naar het normale ritme. Stiekem is dat ook best fijn maar stiekem kan ik nooit echt afscheid nemen van de gezellige decembermaand. Ik vind het echt de leukste maand van het jaar. Maar ook ik zeg nu, weer normaal ritme en genieten van een nieuw jaar ons gata brengen. In ieder geval vandaag opruimdag van alle kerstspullen en morgen gaat Olivia-Fay voor de eerste keer naar de peuterspeelzaal. Kunnen we echt niet nog heel even terug naar de decembermaand?;)

Would love to see your comment or questions.

Click on the love button for some love!

5

No Comments

Leave a Reply