Babygirl Isabella-Beau Babygirl Olivia-Fay The House Of Kelly

Thehouseofkelly & Cybex Eezy S Twist

By ThehouseofKelly.com

Hoe blij ik ook ben met onze huidige Cybex kinderwagens toch was ik ook op zoek naar een compactere kinderwagen. Een kinderwagen die je even snel pakt voor die ene snelle boodschap, of als we naar een verjaardag gaan en je niet de hele woonkamer in beslag wilt nemen en ook voor bijvoorbeeld op vakantie. Een belangrijke voorwaarde die ik zeker wilde was comfort. Want waarom zou ik mijn fijne kinderwagen laten staan en een onstabiele buggy pakken?! Ik zag de Cybex Eezy S Twist en dacht that’s the one!

Dames en heren, meet the perfect buggy. Nou buggy vind ik de kinderwagen eigenlijk geen eer aan doen. Formaat van een buggy, comfort van een kinderwagen!
De kinderwagen heeft een gewicht van 7,7  kg en is daardoor letterlijk handzaam. Hij is geschikt vanaf 6 maanden tot ongeveer 17 kg. Met één hand in en uit te klappen. Met diezelfde hand is de ziteenheid om te draaien. Oftewel de keuze om de kinderwagen naar voren of achteren te plaatsen en mogelijkheid voor een platte lighouding. En echt fijne wielen eronder.

By ThehouseofKelly.com
Vorige maand gingen wij op vakantie en toen hebben wij de nieuwe kinderwagens meegenomen. Isabella liep tot aan dat we op vakantie gingen nog niet, wel toen we de eerste dag op vakantie aankwamen zo trots. Inmiddels lopen ze allebei heel graag en steeds meer. Maar ze zitten toch ook nog heel graag in de kinderwagen. Of de afstand is te ver, ze worden moe of zoals op een vliegveld wil ik dat ze in een kinderwagen blijven zitten, als de dood dat ik ze kwijtraak. Ook legden we regelmatig de rugleuning plat en konden ze allebei bij het zwembad even een kleine powernap houden. Echt ideaal om mee te nemen op vakantie!
Opgevouwen mag de kinderwagen zelfs mee als handbagage aan boord.

Voor meer informatie over de Cybex Eezy S Twist: Cybex
Red dot award 2018 winner.

Would love to see your  comment or questions.

Click on the love button for some love!

13

No Comments

Leave a Reply