My Beauty The House Of Kelly

Thehouseofkelly & Curly hair

By ThehouseofKelly.com

Ik besef dat als je moeder bent, je heel gemakkelijk ervoor kunt kiezen om je haar af te knippen zodat je er weinig tot geen omkijken meer naar hebt. Want als moeder zijnde kun en moet je je tijd in de ochtend anders besteden. Maar hoe aantrekkelijk het ook klinkt om je haar af te knippen, ik trap daar niet in. Ik wil graag mijn lange haar verzorgen en het liefste in de krul hebben. Een slag in m’n haar mag ook.;) Ik wil het graag aandacht blijven geven. Als ik je vertel dat je haar bijna automatisch kan worden gekruld…. Dan heb ik je aandacht denk ik he? Ik laat het je zien.

Meet Diva Professional Styling Krultang Auto Tong. Deze krultang zorgt ervoor dat het haar krullen bijna vanzelf gaat. Hij beschikt namelijk over een handige keramische automatisch roterende staaf. Oftewel krullen maken ging nog nooit zo makkelijk en snel. De diamanten staaf van deze krultang bevat macadamia olie, argan olie en keratine en die zorgen voor gladde, zachte en prachtig glanzende gekrulde lokken. 

By ThehouseofKelly.comOkay, let’s start! Je hebt nodig:
Diva Professional Styling Krultang Auto Tong, Biosilk silk therapy (bescherming voor je haar is zeer belangrijk tijdens het stylen),
een borstel of kam en een haarklem om je haar te verdelen.

By ThehouseofKelly.comFöhn je gewassen haar helemaal droog, borstel het daarna goed door en breng Biosilk silk therapy aan op de punten van het haar.

By ThehouseofKelly.comBreng de Diva krultang op de gewenste temperatuur. Ik zet hem op 180 graden. Je kunt de punten in het klemgedeelte bevestigen en daarna door middel van de knoppen de tang roterend laten krullen. Zodra de piep klinkt, kun je de tang weer terug laten roteren en je hebt de gewenste krul. Of je draait het haar handmatig om de tang heen en gebruik daarbij de bijgeleverde handschoen.

By ThehouseofKelly.comVerdeel je haar in twee sectie’s en werk vanaf je nek pluk voor pluk naar boven. Probeer alle plukken evenredig qua dikte te krullen.

By ThehouseofKelly.comNadat je al je haar hebt gekruld, laat je je haar voor een paar minuten afkoelen en rusten.
Daarna borstel je je haar door, gebruik een beetje Biosilk silk therapy voor de punten en breng het met je handen in gewenst model.

Tadaaa! Klaar! Klaar voor een nieuwe dag!

Heb ik je overtuigd om je lange manen aan te houden? Deze geweldige Diva krultang is te koop bij John Beerens

Extra leuk, met de code KELLY10 krijg je maar liefst 10% korting op het gehele assortiment van John Beerens!

De code is geldig van 28 april tot 12 mei 2018.

Would love to see your comment or questions.

Click on the love button for some love!

6

No Comments

Leave a Reply