The House Of Kelly

Thehouseofkelly & Christmas & NYE 2019

By ThehouseofKelly.com
Oooh de feestdagen zijn alweer voorbij…. Zo lang naar uitgekeken en zo snel gingen ze voorbij. Maar ik durf te zeggen dat we met volle teugen hebben genoten! Ik hoop dat jullie heerlijke dagen hebben gehad en net zo hebben genoten als dat wij hebben gedaan.
Hierbij een gezellige blogpost over onze feestdagen.

Op de dag van kerstavond was ik nog erg druk met van alles en nog wat. Maar mijn hele to do list was af en toen de klok 17:00 sloeg, ging kerst officieel van start! Whoohoo! Mijn outfit verruilde ik voor mijn kerstvrouw jurk. Ieder jaar wordt deze te grappige jurk weer tevoorschijn getoverd. We gingen met z’n allen naar m’n ouders. Samen met mijn lieve ouders, oom en tante, proostten we met elkaar op een heerlijk kerstfeest. Voor mijn zusje (die nog op reis is in Nieuw-Zeeland) maakten we een persoonlijke kerstvideo met daarin heel veel kerstkusjes voor haar.

Toen we thuiskwamen van de kerstborrel, brachten we de meisjes naar bedje toe. Ger en ik trokken onze huispakken aan, de tafel werd feestelijk gedekt, de teppanyaki plaat werd op tafel gezeten en genoeg lekker eten. Sinds dat Ger en ik bij elkaar zijn, gaan we ieder jaar op kerstavond met z’n tweeën in onze huispakken, borrelen, gourmetten en kijken we All you need is love. Zo gezellig!

By ThehouseofKelly.com
Happy Christmas everyone!

Kerstochtend 1ste kerstdag. Helaas voelde ons kerstengeltje Olivia zich ziekjes.
Ze was de hele week al een beetje aan het sukkelen met haar gezondheid. Verkouden, last van haar buik, verhoging…
Zo sneu dat ze zich zo belabberd voelde. Dus heerlijk met een dekentje op de bank en papa naast haar als persoonlijke assistent.

 Ondertussen maakten Isabella en ik onze nagels kerstproof en maakten we ons klaar voor het kerstontbijt. Isabella wilde graag haar lievelings kerstpakje aan en ik wilde graag mijn glitter jurk aan. Rendier geweien gingen mee en zo gingen Isabella en ik naar mijn ouders voor een heerlijk kerstontbijtje.

Wat een geluk, Olivia voelde zich eind van de middag een beetje beter en dus gingen we naar mijn schoonouders toe om daar gezellig met de familie te eten. Het was een heerlijke middag en avond.
Kunnen we even een momentje nemen, voor de te schattige kerstpakjes van de meisjes… Zo leuk!
Outfits Patachou romper Isabella & jurk Olivia.

By ThehouseofKelly.com
Kerstochtend 2de kerstdag. Olivia voelde zich gelukkig weer een klein beetje beter. In onze pyjama’s genoten we van de ochtend. Eerst een heerlijk kerstontbijt met elkaar en daarna alle tijd om met de meisjes te spelen. Zo lekker dat je geen haast of iets dergelijks hebt tijdens de feestdagen.

Daarna gingen we allemaal in de steigers en pakten we allemaal goed uit.;) Ik ging voor een heerlijk overdressed look.
Mijn jurk: For Love and Lemons

Deze jurkjes hingen al aan de kast te wachten voor onze kerstengeltjes.
Kijk Isabella even te knap poseren.
Jurkjes meisjes: Patachou

We gingen naar m’n ouders toe om daar met elkaar lekker te eten en borrelen. De meisjes hadden bij binnenkomst meteen de cadeaus onder de boom in de gaten. Aangezien we allemaal zo ons best hadden gedaan voor onze looks, kon een familie foto niet uit blijven natuurlijk.

Dit jaar kozen we in plaats van gourmetten voor de pizzarette. Gezellig met elkaar, heel lekker en zoals mijn vader zou zeggen: eenvoudig doch voedzaam.;)
Gin tonic erbij en niemand die mij nog gelukkiger kon maken.*

Na het eten was het tijd voor cadeautjes. Er kwamen zinvolle, geinige en slimme cadeaus voorbij. Voor ieder wat wils!

Santa is going to find out who is naughty or nice. Ik kreeg van mijn allerliefsten deze te prachtige armband.
Sprakeloos…. Zo’n prachtig cadeau.
* Bleek dus dat dat wel kon.

By ThehouseofKelly.com
Toen we dit cadeau aan het openmaken waren en ik zakdoeken zag, voelde ik al aankomen wat er ging gebeuren. Deze zakdoeken hadden we zeker nodig want we kregen allemaal een loveletter van onze Daisy. Zelden zoveel lieve woorden gelezen. We waren allemaal sprakeloos, in tranen en het gemis naar Daisy kon op dat moment niet groter.

By ThehouseofKelly.com
Wil je nóg meer kerst zien? Op mijn Instagramaccount staat een Christmas highlight. Inclusief hele leuke video’s.

Daarna volgden er dagen dat niemand weer wist welke dag het was… Maar toen wisten we het allemaal, het was Oudjaarsdag. Opnieuw zetten we allemaal ons beste outfit beentje voor en pakten we allemaal weer goed uit. Deze prachtige jurk hing al even aan mijn kast te wachten op deze avond. Aan de binnenkant van de jurk hing een zakje met reserve pailletten en na een klein beetje huidlijm zaten ze aan de zijkant van m’n gezicht geplakt. Best wel leuk he?
Jurk: For Love and Lemons.

We vierden oudejaarsavond bij ons thuis. We hadden genoeg appelbeignets (dankzij manlief) oliebollen (dankzij m’n schoonmoeder) wafels en nog veel meer eten(dankzij m’n tante). Ger had voor mooi vuurwerk gezorgd. In het begin van de avond stak hij al vuurwerk af zodat de meisjes er van mee konden genieten. De meisjes vonden het vuurwerk in één woord prachtig! Isabella riep: glitterssss! Meer papa!
We genoten van alle hapjes, van de champagne, vuurwerk en om 2:00 lagen we moe (we worden een dagje ouder hè?) en voldaan in bed.

Nieuwjaarsdag. In onze pyjama’s startten we met elkaar de eerste dag van het nieuwe jaar. We ruimden de rommel op, Ger veegde de resten van het vuurwerk bij elkaar, er kwam gezellig familie langs voor een kopje koffie. Einde van de middag gingen we naar mijn ouders voor het Nieuwjaarsdiner. Ieder jaar maakt mijn moeder op Nieuwjaarsdag, hachee met aardappelen en rode kool. Zo lekker! Niemand maakt hachee zo lekker als mijn moeder.

By ThehouseofKelly.com
Lieve mensen, namens mij en mijn familie wensen we jullie ene heel gelukkig nieuwjaar. Geniet van dit nieuwe jaar met elkaar! Al mijn wensen zijn al vervuld maar ik kijk ontzettend uit naar dit jaar. Ik ben heel benieuwd wat het ons allemaal mag brengen.
In ieder geval zullen Gerben en ik dit jaar vieren dat we al 10 jaar samen zijn.♥ We gaan voor de allereerste keer met elkaar naar Disneyland.♥ Olivia en Isabella gaan samen naar de peuterspeelzaal…♥ 2020, we are ready!

Would love to see your comment or questions.

Click on the love button for some love!

 

17

8 Comments

 • Reply
  Nadia
  January 8, 2020 at 3:05 pm

  Wat een leuke gezellige vrouw/mama ben je! Ik hou ervan om je blogs te lezen! ❤️

  • Reply
   Thehouseofkelly
   January 9, 2020 at 9:48 am

   Wat een ontzettend lieve reactie. Heel leuk om te horen!♥ Liefs

 • Reply
  Familie sambo
  January 5, 2020 at 1:06 pm

  Zoo heerlijk om te lezen! 🥰

  • Reply
   Thehouseofkelly
   January 6, 2020 at 10:03 am

   Aah wat super leuk om te horen!

 • Reply
  D
  January 5, 2020 at 9:07 am

  Nice Kelleke! Ook fijn te zien hoe warm je met je ouders omgaat✨ En je nog steeds knappe mama! Liefs D

  • Reply
   Thehouseofkelly
   January 6, 2020 at 10:04 am

   Wat lief je reactie lieve Dee! Ja mama ziet er nog altijd even knap uit he? We koesteren alle fijne momenten samen. Liefs voor jou babe!

 • Reply
  Yvonne
  January 5, 2020 at 8:57 am

  Ziet er erg gezellig uit en wij wensen jullie natuurlijk ook al het goede voor 2020! Doe je ouders de groeten.

  • Reply
   Thehouseofkelly
   January 6, 2020 at 10:04 am

   Dank je wel lieve Yvon! Moet altijd even afkicken als de maand december voorbij is. Zal ik zeker doen! Liefs voor jullie

  Leave a Reply