The House Of Kelly

Thehouseofkelly & Christmas days

By ThehouseofKelly.com

En zo ineens zijn de kerstdagen voorbij…. Zo lang naar uitgekeken en zo snel zijn ze omgevlogen. Het is net als vakantie, gaat ook altijd te snel voorbij. Alleen duren de kerstdagen maar 2 dagen. Nou 2,5 dag in ons geval. En als het aan mij zou liggen, hadden we er nog één dag aan vast geplakt. Of twee…. |
Ik ben net Rupsjenooitgenoeg als het om de feestdagen gaat. Maar niet treuren we hebben mega heerlijke dagen gehad!

Na een drukke maandag sloeg de klok 16:00 en dat betekende KERST. We gingen namelijk naar mijn ouders toe voor een gezellige kerstborrel. Ik had voor de meisjes deze kerstpakjes gekocht. Voor George had ik een kerstpakje gekocht en zo zat hij ook helemaal in de kerstsfeer.
But one was missing…. Mijn lieve zusje… Dus maakten we deze leuke familie selfie om die naar Australië te sturen.
Er werd een borrel ingeschonken, lekkere toastjes op tafel en er werd gezellig gekletst.

Nadat we van de kerstborrel terug kwamen brachten we de meisjes naar bedje toe. Ger en ik trokken makkelijke kleren aan, de tafel werd feestelijk gedekt, het gourmetstel werd op tafel gezet, er werd nog een lekkere borrel ingeschonken en ‘All you need is love’ werd opgezet. Sinds dat Ger en ik bij elkaar zijn, gaan we ieder jaar op kerstavond borrelen, gourmetten en All you need is love kijken samen. Dus dat doen we al 8 jaar, zó gezellig.

By ThehouseofKelly.com
Toen we wakker werden was het kerstochtend! Ik werd echt als een klein kind met een blij gevoel wakker. De meisjes hadden beiden goed doorgeslapen en dus waren zij ook helemaal klaar voor kerst. De kerstjurkjes werden aangetrokken voor het kerstontbijt. Verse broodjes, eitjes, gerookte zalm en een heerlijke kopje koffie. Het huis rook enigszins nog naar gourmet….

Mijn nagels bracht ik ook in kerstsfeer. Deze schattige stickers had ik een paar weken geleden gekocht en konden er zo op geplakt worden. Beetje hysterisch maar heerlijk voor de kerstdagen. Olivia-Fay wilde ook graag een plakker op haar nagel. Een kerstbal op haar duim en ze was helemaal in haar element. Jong geleerd… 😉

By ThehouseofKelly.com
Ik kon natuurlijk niet de hele dag in het kerstpak rond blijven lopen, de meisjes natuurlijk wel maar mama niet. Ik had mijn kerstoutfit al klaar hangen.
All black met gouden stippen.
Jurk is van Burcin Dagli en de overknee laarzen zijn van Steve Madden.

Wij verzorgden tijdens het familietentje bij mijn schoonfamilie het dessert en dus ging ik met de meisjes koekjes bakken. Het was de eerste keer dat ik met ze ging bakken maar the best little helpers hoor.
Tijdens het maken van de koekjes maar vooral tijdens het opeten.;)

Gezellig kerstdiner met de schoonfamilie. M’n schoonmoeder verzorgt ieder jaar het hoofdgerecht en de andere gerechten worden de andere familieleden gemaakt.
Op rechts het dessert. Het ijs was verzorgd door mij, de koekje door de meisjes en het glaasje limoncello door Ger. Goede taakverdeling dacht ik zo.

By ThehouseofKelly.com
Tweede kerstdag waren we heerlijk lui in de ochtend. Lekker badderen, spelen met de meisjes en lekker tuttelen in huis. Heerlijk!
Daarna trokken we weer mooie kerstkleding aan en waren we klaar voor het kerstdiner bij mijn ouders.
De kersttruien van de meisjes zijn van H&M en mijn jurk is van Rinascimento.

By ThehouseofKelly.com

We zaten een paar weken geleden te bedenken wat we met elkaar zouden gaan eten. Na lang nadenken zeiden we eigenlijk alle vier, gourmetten is misschien afgezaagd maar zo lekker en heel gezellig tafelen. Noem dan nog één reden om niet te gaan gourmetten. Lekker borrelen, eten en kletsen.

Na het eten was het cadeautjes tijd. Het was eigenlijk niet de bedoeling dat we echt zouden uitpakken qua hoeveelheid cadeaus maar stiekem had toch iedereen wat leuks voor elkaar gekocht.

Mijn ouders hadden zeker uitgepakt qua cadeaus. Haha! Wat een mega verwennerij!
Een paar weken geleden waren we met z’n viertjes in Düsseldorf en toen mocht ik dit cadeau uitkiezen, de Cartier Love ketting.
Een te mooi cadeau en hij is mij nu al heel dierbaar.

By ThehouseofKelly.com

Er lagen voor ons allemaal cadeaus onder de kerstboom, die helemaal uit Australië kwamen. De persoonlijke cadeaus bevatte ook persoonlijke kaarten en je raadt het al, ook die kwamen uit Australië. Nou dikke tranen met tuiten kan ik jullie vertellen. Wat een lief en bijzonder gebaar van mijn lieve zusje. Eerste (en enige keer) kerst zonder mijn zusje en toch was ze er bij. Ze was de hoofdrolspeelster van de avond. Ik kreeg een prachtige pinkring met twee kersen als hartjes en daarop staat Forever in spiegelbeeld. M’n zusje heeft dezelfde gekocht, dus het is een echte vriendschapsring, In ons geval een echte zusjesring. Zo lief!
De rest van de familie huilde ook hoor.

Door manlief werd ik verrast met een Gucci cadeautje. De Gucci panty zat erin. Ik wilde hem al zo lang en nu heb ik m van Ger gekregen.
Alleen met speciale gelegenheden aan.;)

Kerst 2017 versus kerst 2018

Een jaar later zijn ze nog altijd even lief maar zijn ze toch wel aanzienlijk gegroeid. Ongelooflijk toch in één jaar tijd? Wat is nu een jaar?
Voor we het weten vieren we weer kerst!

Hebben jullie ook zo genoten van de kerstdagen? Zijn jullie ook voorstanders van meer kerstdagen?
Geniet van de laatste dagen van 2018.

Would love to see your comment or questions.

Click on the love button for some love!

 

22

2 Comments

 • Reply
  Daisy
  January 2, 2019 at 10:25 am

  Lievelings puntjes in spiegelbeeld hahaha

  • Reply
   Thehouseofkelly
   January 16, 2019 at 3:52 pm

   De beste puntjes! Forever baby!

  Leave a Reply