My Beauty The House Of Kelly

Thehouseofkelly & Bye bye hair

By ThehouseofKelly.com

Wij vrouwen hebben heel wat te ontharen. En dat kan op meerdere manieren. Tot voor kort heb ik altijd voor scheren gekozen. Ik scheer iedere dag mijn oksels, benen en bikinilijn. Oftewel na al die jaren ben ik vergroeid met mijn scheermesje. Als ik zou uitrekenen hoeveel geld ik al aan scheermesjes en bussen scheerschuim heb uitgegeven in de afgelopen jaren… Of wat te denken van tijd…. En als we dan toch zo aan het nadenken zijn, wat te denken van de letterlijke en figuurlijke irritatie op vakantie als ik toch stoppels of irritatie zag bij mijn bikinilijn. Aan al deze ergenis gaat een eind komen. Hallelujah! Hoe?! Lees mee.

By ThehouseofKelly.com
In het verleden heb ik een paar behandelingen IPL met lichtflitsen gehad. Ik werd daar zo zenuwachtig van. Ik schrik echt heel snel, mensen noemen dat een slecht geweten, heb ik echt niet. Haha! Iedere keer samen aftellen, zoveel lichtflitsen per oksel. Het leek net of er iedere keer of er een elastiekje werd afgevuurd. Heel vervelend. Na een paar behandelingen hield ik dat voor gezien.

Uiteindelijk kwam ik uit bij Vip Body Clinic en zij zeggen pijnloos te ontharen. Dat klinkt toch echt ideaal! Maar ik dacht ook, dat klinkt een beetje te mooi om waar te zijn. Toch wilde ik het heel graag uitproberen. Dus daar ging ik, twee weken geleden, op naar Vip Body Clinic. Bij binnenkomst stond Olivera al op mij te wachten. Een hele lieve en kundige dame. Ze stelde mij meteen op mijn gemak. Ik had eerst een intake met haar. Ze vroeg naar mijn wensen, legde de behandeling rustig uit en vertelde mij de voorwaarden voor het beste resultaat. Ze gaf ook alle ruimte voor mijn vragen, tijdens de intake maar ook zeker tijdens de behandeling Ik vond het best spannend geef ik eerlijk toe maar Olivera stelde mij zo op mijn gemak. En inmiddels kan ik zeggen, echt waar het doet echt geen pijn. Ik heb nu 1 behandeling gehad en ben dus op weg naar haarvrije oksels, onderbenen en bikinilijn. Yay! Kan nu al niet wachten.

Bij Vip Body Clinic werken ze met de Soprano Laser ice. Maar wat houdt dat in? In tegenstelling tot andere apparaten werkt de Soprano Laser met een bewegende methode die ervoor zorgt dat de huid veilig en voorzichtig wordt opgewarmd tot een temperatuur die het haarzakje vernietigt.

Behandelingen kunnen worden uitgevoerd op elk moment van het jaar, ook bij een gebruinde huid. De behandelingen zijn supersnel, zelfs voor grote oppervlakken zoals de benen of rug. Je kunt direct je normale activiteiten weer oppakken, zo ook bijvoorbeeld je bezoek aan de sportschool. De behandeling is ook vrijwel pijnloos. Je kunt het vergelijken met een hotstone massage.

De meeste mensen hebben 6 tot 8 behandelingen nodig om volledig haarvrij te zijn. De tijd tussen de behandelingen is bij het lichaam ongeveer 6 weken. Olivera legde mij uit dat de haartjes te maken hebben met een bepaalde groeicyclus en dat hierop de tijd tussen de behandelingen wordt afgesteld. De haartjes zitten nooit in dezelfde groeicyclus. Per behandeling wordt er ongeveer 10-15% van de haartjes verwijderd.

Na 1 behandeling zag ik al een stuk minder haren want na ongeveer 2 weken van de eerste behandeling vallen de eerste haren uit. De huid wordt zachter, rustiger en veel minder irritatie dan na het scheren. Scheren moet/mag je in het begin nog wel blijven doen. Harsen en epileren is niet toegestaan. Maar na twee weken merkte is al duidelijk verschil en dat al na 1 behandeling. Dat belooft veel goeds!

Vervolgens kwam ik dol enthousiast terug en maakte ik onbewust manlief ook enthousiast. Hij vroeg voorzichtig, kan dat ook voor mijn rug? Wat een geluk bij Vip Body Clinic behandelen ze ook mannen. Nou ja, echte mannen behandelen ze. Hihi! Hij ervaarde het als een prettige behandeling en voelde zich ook zeker op zijn gemak.

Wij hebben inmiddels allebei de eerste behandeling gehad. Wij houden jullie op de hoogte!

To be continued….

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak, neem een kijkje op Vip Body Clinic.

Would love to see your  comment or questions.

Click on the love button for some love!

13

4 Comments

 • Reply
  Daisy
  March 21, 2019 at 3:43 am

  Ik wil ook!!

  • Reply
   Thehouseofkelly
   March 21, 2019 at 12:48 pm

   Dit wil je zeker! #byebyerazorblade

 • Reply
  Shanty
  March 20, 2019 at 8:54 pm

  Klinkt ideaal!! En wat fijn al na 1 behandeling!! Mijn man wil ook graag zijn rug dus ik blijf jullie update op de voet volgen 🙂 Wie weet is het ook iets voor hem.

  • Reply
   Thehouseofkelly
   March 21, 2019 at 12:47 pm

   Hi Shanty, ja geweldig he al resultaat na 1 behandeling? Het is voor mannen ook zo handig als ze dat niet meer hoeven te scheren. Leuk dat je het blijft volgen. Liefs

  Leave a Reply