My Beauty The House Of Kelly

Thehouseofkelly & Bye bye hair UPDATE

By ThehouseofKelly.com

Update over onze laserbehandelingen. Manlief en ik zijn bezig met laserbehandelingen bij Vip Body Clinic. Deze laserbehandelingen zorgen ervoor dat wij onze scheermesjes gedag kunnen zeggen. Inmiddels ben ik 5 behandelingen verder en Gerben 4 behandelingen, hoe gaat het nu? Het eerste deel vind je hier.

Ik krijg er zeer regelmatig vragen over, ik neem er een aantal door.

Wat laat je laseren? Ik laat mijn oksels, onderbenen en bikinilijn laseren. Say what bikinilijn? Ik zeg eerlijk dat ik aan het begin van de behandelingen dat niet had gedacht. Ik wilde het wel maar ik dacht dat voelt toch een beetje ongemakkelijk. Toch? Nou nee dus… Olivera stelt je zo op je gemak dat het laseren van m’n bikinilijn net zo relaxed gaat als m’n onderbenen laseren. Ik ben meer op m’n gemak bij Olivera dan bij de gynaecoloog. Hihi!
Doet het pijn? In het begin zat ik heel gespannen en dacht zo meteen komt de pijn zeker. Maar het kwam niet. Het wordt warm en heel af en toe pakt de laser een dikkere haarwortel en dat voel je iets. Maar zeker geen pijn!
Hoe vaak moet je gaan? We laten er telkens 6 weken tussen. De hoeveelheid behandelingen is per persoon verschillend maar ongeveer 6 tot 10.
Wat kost het? De meeste mensen denken dat het een duur geintje is maar dat valt echt reuze mee! Zeker als je het vergelijkt wat je op jaarbasis kwijt bent aan scheermesjes, scheerschuim of eventuele wax behandelingen. En Vip Body Clinic heeft hele scherpe aanbiedingen. Zie huidige prijslijst van Vip Body Clinic.
Hoe vind je het tot nu toe?Ik vind het echt een uitvinding. Op vakantie merkte ik vooral dat de huid bij mijn bikinilijn veel zachter is. Zeker op vakantie scheer ik normaal mijn bikinilijn vaak, niets zo irritant als er nog vergeten haartjes naast je bikinibroekje zitten. Maar ik heb nu echt geen irritatie plekken meer. En ook is de huid mijn oksels veel minder donker. Dat had ik na de zwangerschappen overgehouden. Haar en kleur is echt minder. Ook m’n benen zijn gladder.
Hoe ver ben je qua behandelingen?We zijn er bijna! Ik heb inmiddels 5 behandelingen gehad. Ik merk dat ik steeds minder vaak hoef te scheren. En ik voel bijvoorbeeld aan m’n benen dat er plekken zijn waar helemaal geen haar meer groeit. Op een aantal plekken groeit er nog wel iets. Totdat ook die plekken weg zijn heb ik behandelingen. Olivera verwacht nog 2 behandelingen.

By ThehouseofKelly.com

Ook manlief is fan! Hij heeft inmiddels 4 behandelingen gehad en is heel tevreden. Hij laat zijn rug laseren omdat hij zoals hij zelf zegt er zelf niet bij kan en hij het mooier vindt als dat glad is. Het verschil na 1 behandeling was echt bizar! Zoveel minder haar. Ook op vakantie zag ik duidelijk verschil bij hem. Ook voor manlief geldt, nog even en dan hebben we het eindresultaat bereikt.

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak, neem een kijkje op Vip Body Clinic.

Would love to see your  comment or questions.

Click on the love button for some love!

14

2 Comments

 • Reply
  daisy
  October 12, 2019 at 7:54 pm

  ik wil oooook

  • Reply
   Thehouseofkelly
   October 16, 2019 at 9:31 am

   Jaa dat wil je zeker!

  Leave a Reply