My Beauty The House Of Kelly

Thehouseofkelly & Brows on fleek

By ThehouseofKelly.com
Oh ik hou zo van mooie wenkbrauwen. En des te voller, des te mooier ik ze vind. Ik heb gelukkig in mijn tienerjaren weinig aan mijn wenkbrauwen geplukt en ik heb daardoor volle wenkbrauwen maar de haartjes zijn van nature heel licht. Ik verf ze geregeld maar dat moet ik zo vaak bijhouden. Jaren geleden koos ik voor een PMU (permanente make-up) behandeling. Na de behandeling was ik zeker tevreden. Daarna raakte ik zwanger, we gingen verhuizen, weer opnieuw zwanger en ik heb het dus in die jaren daarna niet bijgehouden. Eindstand: m’n wenkbrauwen waren licht en rood van kleur… Ik droomde van mooie bruine volle wenkbrauwen. Maar tegelijkertijd toch best eng, stel je voor dat het eindresultaat niet zo wordt als dat je hoopt…

By ThehouseofKelly.com
Twee maanden geleden besloot ik ze toch weer bij te laten werken. Ik las goede ervaringen over een salon bij ons in de buurt en besloot een kijkje daar te nemen. Ik stapte binnen, besprak mijn wensen en na een kleine wenkbrauw inspectie kwamen ze tot de conclusie dat mijn wenkbrauwen wel heel rood waren en ik eerst ontkleurbehandelingen moest hebben voordat ze een nieuwe behandeling konden uitvoeren. Een behandeling of 5 á €85,- per behandeling. En nog best pijnlijk ook…. Maar ja wie mooi wil zijn denk ik dan.

Maar daar dacht Kozet anders over. Ik kwam haar tegen op een feestje, we raakten aan de praat, zij vertelde vol passie over haar eigen beautysalon, ik vertelde haar vol passie over mijn wenkbrauwenwens. Ze vertelde mij dat ontkleurbehandelingen in haar ogen absoluut niet nodig waren. Sterker nog, ze zei: ik durf het zeker aan! Het wordt een uitdaging maar zeker een mogelijke uitdaging. Ze liet mij voorbeelden zien van eindresultaten van behandelingen die zij had uitgevoerd en na het zien van die voorbeelden had ze zeker mijn vertrouwen.

Vorige week was het moment daar en ging ik naar Rijssen voor de behandeling. Ik was best een beetje zenuwachtig maar eenmaal bij Kozet was ik zo ontspannen. Ze stelde mij volledig op mijn gemak, we bespraken de vorm, kleur, behandeling, na verzorging en daarna was het tijd om plaats te nemen op de stoel. Kozet begon met tekenen, meten, ze gebruikte een app op haar telefoon om te kijken of haar tekenwerk symmetrisch was en na 20 minuten kreeg ik de spiegel met de vraag, wat vind je van de vorm? Ik werd alleen al van haar tekenwerk blij! Jaa zo wil ik het riep ik. Kozet legde toen ze de inkt aan het voorbereiden was uit welke kleuren ze gebruikte om de rode gloed gedekt te krijgen en de gewenste kleur te bereiken. We kozen voor de shading techniek, dat zorgt voor een natuurlijke donkere wenkbrauw.

Daarna was het tijd om m’n ogen dicht te doen en Kozet te laten schilderen.;) Ze werkte uiterst precies, vroeg telkens of het nog goed ging, wat ze aan het doen was etc. Zo fijn! Ze werkte zo geduldig en precies dat het niet bloedde en de kleur dus heel rustig werd opgebouwd.

Na maar liefst een uur per wenkbrauw bezig te zijn geweest mocht ik de spiegel vasthouden en kijken. Ik wist niet wat ik zag, zooo mooi! Ik gilde, oooh ik ben nu al blij. Kozet gaf aan dat de kleur nog zou vervagen, het tijd nodig had om te helen en ik het heel goed moest verzorgen. Niet met m’n blote handen aankomen, goed invetten, niet in de zon komen en al helemaal niet aan de korstjes zitten. Klinkt streng maar zo is Kozet zeker niet! Ik moest alleen wel mijn deel bijdragen aan een mooi eindresultaat.

By ThehouseofKelly.comBLijkt mij duidelijk maar nog even een toelichting,
Links, voor de behandeling. Rood en ongelijkmatig. Rechts, na de behandeling. Heel vol en heel donker.

By ThehouseofKelly.com

Na de behandeling stonden m’n wenkbrauwen een beetje strak maar ‘s avonds merkte ik al niet eens meer dat ik diezelfde middag mijn wenkbrauwen had laten doen. Ik smeer mijn wenkbrauwen telkens trouw in met een potje vaseline dat ik heb meegekregen. Afgelopen zondagmorgen zag ik ineens velletjes en dacht daar gaan de donkere wenkbrauwen…. Maar onder de velletjes zag ik nog steeds een hele mooie bruine kleur. Wow, zo blij! We zijn nu een week verder en ik ben nog steeds zó blij! Ik mag vanaf nu weer sporten en m’n wenkbrauwen mogen ook weer nat worden. Nog een paar weekjes geduld en dan is het echte eindresultaat zichtbaar. To be continued maar het ziet er heeel goed en veelbelovend uit.

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak, neem een kijkje op de site van Beauty by Kozet.

Would love to see your  comment or questions.

Click on the love button for some love!

8

No Comments

Leave a Reply