The House Of Kelly

Thehouseofkelly & Breil New Snake

By ThehouseofKelly.com

Oooh de kerstdagen komen er langzaam aan. Wat heerlijk! Bij de meeste mensen (inclusief bij ons thuis) staat de kerstboom al. Ook zo heerlijk! Er wordt er nagedacht over wat er op tafel komt tijdens de kerstdagen en er wordt druk nagedacht over cadeaus. Want bij kerst horen ook mooie cadeaus. Om te krijgen en om te geven. Nu heb je waarschijnlijk sneller een origineel kerstmenu bedacht dan een origineel kerstcadeau. Want wat ga je je lieve moeder, zus, tante, schoonmoeder geven? Ik ga je helpen want ik het weet het ideale kerstcadeau…

Een doos chocolade of bloemen zijn altijd een goed idee, maar niet heel erg origineel… Een mooi sieraad is pas origineel! Maar de een draagt graag een ketting en een ander draagt juist graag een armband.
Ik heb het cadeau! Namelijk de nieuwste Breil New Snake. Dit sieraad is namelijk heel functioneel. Hij kan gedragen worden als collier, polsjuweel, enkelsieraad en zelfs als heupsieraad. Hoe handig is dat?

De snake is geschikt voor elk moment en elke stijl: Everyday glam, modern zakelijk en partyproof. Dus de designdosis aan elke outfit.

De nieuwe Snake sieraden zijn in twee maten verkrijgbaar: 50 cm & 80 cm.
Beide maten zijn leverbaar in vier varianten: goud-, zilver-, rosé kleur en zwart.
Ik draag de rosé kleur 50 cm.

By ThehouseofKelly.com

Voor alle verkooppunten of voor meer informatie: Breil

Zo een mooi cadeau hebben we nu bedacht. Voor je lieve moeder, tante, zus… Of voor jezelf natuurlijk.
Nu alleen nog een origineel kerstmenu bedenken….

Would love to see your comment or questions.

Click on the love button for some love!

3

No Comments

Leave a Reply