My Go-To-Places The House Of Kelly

Thehouseofkelly & Brasserie Hugo’s Velp

By ThehouseofKelly.com
Oma’s… Waar zouden wij zijn zonder onze lieve oma’s? De meisjes en wij hebben natuurlijk heel veel geluk met 3 lieve oma’s. En ondanks dat wij ze altijd goed bedanken dat ze zo voor ons klaar staan, is het ook wel heel erg leuk om de oma’s extra in het zonnetje te zetten. Daarom nam ik ze mee voor een heerlijke en gezellige high tea bij Brasserie Hugo’s in Velp.

Toen we binnen kwamen werden we meteen verrast door de gezellige sfeer. Mooi en warm sfeervol interieur. Bijna alle tafels waren bezet. Zo zaten er onder andere dames die samen aan het lunchen waren, een ouder echtpaar met een kopje koffie en samen een appeltaartje deelden, een groep vriendinnen die ook aan een high tea zaten. Echt een gezellige sfeer. We werden hartelijk ontvangen door de serveerster en zij bracht ons naar onze tafel. De tafel was al gezellig gedekt, we namen plaats en wat ons meteen opviel was de verse thee. Terwijl wij druk de smaken aan het bekijken waren werd er heet thee water en een kan jus d’orange gebracht. Nadat we eindelijk allemaal een keus hadden gemaakt qua thee (we wilden het liefst alles in een keer proberen) schonken we een kopje thee en proostten we met elkaar.

Nadat we ons eerste kopje thee op hadden, stond de serveerster naast ons met een rijkelijk gevulde etagère. Terwijl we uitleg kregen over wat er allemaal op lag, keken we ondertussen onze ogen uit. Sandwich met gerookte zalmfilet, huisgemaakte quiche, broodjes met carpaccio, saucijzenbroodjes, scones met lemoncurd & heel veel zoete lekkernijen. Want even, het bovenste bord… Wat een feest! Nadat er een nieuwe theepot met heet water op tafel werd gezet, was het tijd om aan te vallen.

En ineens was het stil aan tafel… Na een paar minuten… Oh de quiche is lekker, die moet je echt proeven. Oh en de carpaccio is ook echt een aanrader. Oh en heb je al de taartjes geproefd?

By ThehouseofKelly.com

Wat een luxe, heerlijk kletsen zonder onderbrekingen van de kleinkinderen. Hahah! Dus zo had ik de oma’s ook even voor mijzelf.
Zo gezellig om echt bij te kletsen met z’n viertjes.

By ThehouseofKelly.com
Het was een heerlijke en gezellige middag. Met goed gevulde buikjes gaven we elkaar 3 dikke kussen bij de uitgang en zeiden we tegen elkaar dat het echt heel gezellig was zo met z’n viertjes. Ik verwacht dat de oma’s volgend jaar net zo lief zullen zijn en dat ik ze dus volgend jaar weer gezellig mee uit neem voor een heerlijke high tea.;)
En toen ik thuiskwam waren de kleine meisjes ook heel blij want ik had twee aardbeien gebakjes speciaal voor ze meegekregen.
Dus ook de meisjes konden zo meegenieten van de high tea.

Voor meer informatie of voor het reserveren van een tafel, neem een kijkje op de site van Brasserie Hugo’s Velp.
De high tea is ook in Westervoort mogelijk.

Would love to see your  comment or questions.

Click on the love button for some love!

12

No Comments

Leave a Reply