My Go-To-Places The House Of Kelly

Thehouseofkelly & Brasserie Hugo’s Hamerden

By ThehouseofKelly.com

Meerdere keren per week komen wij langs Brasserie Hugo’s Hamerden in Westervoort gereden en iedere keer denk ik en/of zeggen we tegen elkaar ‘Wat een auto’s staan er weer hè?’ Ik hoor heel vaak hele positieve reacties over Hugo’s. Aangezien wij ook van lekker eten houden en niet vies zijn van een beetje gezelligheid dachten we vorige week, nu gaan we er zelf onze ervaring op doen.

We kwamen aangereden en ook dit keer stond de parkeerplaats vrijwel vol. Nou en dat op een donderdagavond zeiden we tegen elkaar. We stapten het restaurant binnen en zagen meteen dat niet alleen de parkeerplaats vrijwel vol stond maar dat ook het restaurant nagenoeg vol was. Bijna alle tafels waren bezet. We werden vriendelijk welkom geheten door de vriendelijke serveerster Laura en ze vertelde ons dat we aan een gezellig tafeltje bij het raam konden zitten of we konden kiezen voor een tafeltje voorin het restaurant. De laatste optie vonden wij het leukst en dus namen we daar plaats. De serveerster nam onze bestelling op en ondertussen keken wij in het rond.

Wat een mooi en warm interieur. Heel gezellig en sfeervol ingericht. Veel oude elementen hebben ze behouden en er staan heel veel oude items, zoals een houten slee, houten ski’s inclusief stokken. Een leuk weetje, de oom van mijn vader heeft vroeger zijn boerderij hierin gehad. Er zat een heel gevarieerd gezelschap en er werd gezellig met elkaar gekletst en het oogde allemaal ook heel relaxed. Wij kregen onze drankjes inclusief gerookte amandelen en toen verdiepten we ons in de menukaart. Wat een keuze zeg, alles zo lekker!

Gerben koos voor de gebonden champignonsoep met uitgebakken spekjes en ik voor de grote gamba’s.
Mooie gerechten en perfect qua formaat. Onze volgende drankjes werden gebracht en wij begonnen met smikkelen. Dat het druk was in het restaurant, daar was niets van te merken. Het personeel had alles in de gaten en alles onder controle.

Gerben is een echte maar dan ook een echte vleesliefhebber. Toen zijn oog viel op de dry-aged ribeye van de grill was de keus voor hem snel gemaakt. Als ik carpaccio op de kaart zie staan dan maakt mijn hart altijd een sprongetje en zo bestelde ik dit voorgerecht als hoofdgerecht. Ik kan jullie vertellen er werd minstens 10 minuten niet gesproken aan tafel. Wat zaten we te smullen. Heerlijke warme frietjes erbij en het feestje was compleet. Na 20 minuten kwam het oordeel van de vleesliefhebber, ‘Niet normaal wat een heerlijk stuk vlees. Echt perfect!’

We keken naar de dessertkaart en speciale koffiekaart (ook dat zag er zo lekker uit) en na lang nadenken kozen we voor een liquid dessert namelijk een overheerlijke limoncello. En zoals het hoort (vinden wij) werd die ijskoud oftewel vanuit de diepvries geserveerd. Zo lekker! Cheers my dears.

Met een zeer tevreden gevoel vertrokken we daarna naar huis. We begrepen duidelijk waarom we zoveel positieve reacties hadden gehoord. Brasserie Hugo’s wij komen zeker nog een keer terug.

Oh en wij hebben het kerstmenu al gezien…. Een echte aanrader hoor!

Voor meer informatie of voor het reserveren van een tafel, neem een kijkje op de site van Brasserie Hugo’s Westervoort.

Would love to see your  comment or questions.

Click on the love button for some love!

24

4 Comments

 • Reply
  Raisa
  November 27, 2019 at 8:26 am

  Bestel jij altijd een voorgerecht als hoofdgerecht (viel me namelijk ook op bij je artikel over dat andere restaurant). Vind ik echt heel slim! Het eten ziet er heerlijk uit en de sfeer ook heel gezellig!

  • Reply
   Thehouseofkelly
   November 27, 2019 at 1:42 pm

   Leuk je reactie! Ja vaak wel, vind vaak de voorgerechten het lekkerst.;) Echt een hele gezellige sfeer heeft het restaurant inderdaad. Dus mocht je een keer in de buurt zijn… Liefs

 • Reply
  daisy
  November 23, 2019 at 9:44 pm

  perfecte date night voor mijn lievelings ❤️

  • Reply
   Thehouseofkelly
   November 24, 2019 at 7:09 am

   Dat was het zeker!❤️ Snel weer date night met jou!

  Leave a Reply