Babygirl Isabella-Beau Babygirl Olivia-Fay The House Of Kelly

Thehouseofkelly & Bobike

By ThehouseofKelly.com

De kleine meisjes zijn heel graag buiten. Gezellig wandelen met elkaar, in de speeltuin spelen, in de achtertuin wordt er veel gespeeld. Nu het zonniger weer er aan komt zullen we nog meer buiten zijn. Heerlijk, lekker genieten van de zon. Onze tuin werd lente klaar gemaakt maar ook mijn fiets werd lente klaar gemaakt.

Olivia-Fay en ik fietsten in de zomer van 2017 gezellig samen rond. In 2018 was Isabella-Beau nog maar een paar maanden oud en te klein voor op de fiets.
Maar nu zijn beide dames oud genoeg om mee te gaan op de fiets. Olivia-Fay verruilt haar plekje van voor op de fiets naar achterop.
Isabella-Beau komt nu voorop. Voor Isabella-Beau kozen we voor de Bobike Go mini. De mini variant is perfect voor kindjes van vanaf ongeveer 9 maanden tot 3 jaar of tot een lichaamsgewicht van 15 kg. Voor Olivia-Fay kozen we voor Bobike Go. De Go is geschikt voor zijn geschikt voor kindjes tot ongeveer 6 jaar of tot een gewicht van 22 kilogram. Zoals jullie weten voert roze bij ons thuis de boventoon en dus kozen we voor roze zitjes.

En bij roze zitjes horen natuurlijk roze helmen. Safety first! Zie ze shinen.

By ThehouseofKelly.com

 Ik heb een mamafiets, het stuur is iets breder, de opstap iets groter, een dubbele standaard  en een stuurslot. Echt een ideale fiets.

By ThehouseofKelly.com

Inmiddels zijn met kleine afstanden begonnen zodat ze rustig kunnen wennen. Maar volgens mij hoeven de dames niet echt te wennen, ze vinden het prachtig op de fiets.
Lente/zomer kom maar door, wij zijn er klaar voor!

Voor meer informatie, neem een kijkje op de site: Bobike en leuk om Bobike te volgen op Instagram.

Would love to see your comment or questions.

Click on the love button for some love!

10

No Comments

Leave a Reply