The House Of Kelly

Thehouseofkelly & Birthdays

By ThehouseofKelly.com

Wie jarig is, geeft een feestje. Als er twee mensen een dag na elkaar jarig zijn, geef je een dubbel feestje. Als je Gerben & Kelly heet, geef je meerdere feestjes.  Gerben en ik gaven gezellige feestjes afgelopen weekend ter ere van onze verjaardagen.

By ThehouseofKelly.com

Zondag 24 maart, HIEP HIEP HOERA voor mijn lieve man! ?

By ThehouseofKelly.com
Zondagmorgen om 7:00 ging ik snel naar beneden. Ik zette natuurlijk eerst het koffieapparaat aan want ballonnen opblazen zonder koffie is natuurlijk geen feestje. Toen ik mijn koffie op had ging ik creatief aan de slag. Ik had namelijk een leuke verrassing voor Gerben bedacht. Ik was druk in de weer met ballonnen, een heliumtank en veel foto’s. Na een kleine 45 minuten was de verrassing klaar en ging ik met de meisjes naar boven om de jarige te verrassen.
De jarige werd wakker en wij zongen uit volle borst, lang zal hij leven! Ger was onder de indruk van mijn zangkunsten uiteraard maar ook van de verrassing. Samen met de meisjes ging hij alle foto’s bekijken die aan de ballonnen hingen. Ik had onze mooiste, leukste en grappigste momenten uitgekozen en afgedrukt. Een hele leuke verrassing! Alle feestversiering via Partywinkel.

In de middag werd er een prachtig mooie blauwe taart klaargezet en hingen de ballonnen klaar. Onze lieve familie kwam gezellig langs voor een kopje koffie, stukje taart en veel gezelligheid. Prachtige taart via Jeiegentaart.nl

De taart smaakte heerlijk en ging er zoals mijn moeder zou zeggen, in als Wieger Ketellapper. Daarna gingen de mannen de tuin in, stak Ger de saté barbecue aan om onze zelfgemaakte saté te bereiden. De dames en ik gingen de keuken in om het te eten te bereiden. Nadat iedereen zich een uur lang had uitgesloofd, lekker had bijgekletst en gesnoept (zie rechter foto) konden we aan tafel. Met volle teugen werd er genoten van het avondeten.

By ThehouseofKelly.com

Maandag 25 maart, HIEP HIEP HOERA! Nu was het mijn verjaardagsfeestje. ?

Ik werd ‘s morgens door Ger en de meisjes verrast met een luidkeels, lang zal ze leven en ik kreeg heel veel knuffels. Het beste verjaardagscadeau! Daarna moest Olivia-Fay naar de peuterspeelzaal en Ger moest gewoon aan het werk. Zou toch een landelijke feestdag moeten zijn. Haha! Terwijl ik mijn feest outfit uit de kast trok en mij in de steigers zette (moet m’n nieuwe leeftijd een beetje compenseren hè?) Kwam m’n vader om alle rozen ballonnen op te blazen. Gelukkig hoefde mijn vader zich niet blauw te blazen maar was de heliumtank zijn beste vriend. Daarna stond de taartbezorger op de stoep met deze overheerlijke en prachtige taart! Taart via Taartenwinkel.

Olivia-Fay kwam thuis van de peuterspeelzaal en had speciaal voor mama een verjaardagstekening gemaakt. Kleine side note, ik vroeg aan mijn vader of hij aan de juf wilde vertellen dat ik jarig was. Hahah! Vond het zo leuk om een verjaardagstekening van Olivia-Fay te krijgen.
Mijn zusje was koningin- tranentrekker, zij wist mij maar liefst 3 keer die dag aan het huilen te krijgen. Tranen van geluk hoor.
Om 0:01 had ze een voicebericht gestuurd waarin ze speciaal voor mij Hanky Panky zong. Daarna stuurde ze een berichtje met veels teveel lieve woorden. En vervolgens daarna stuurde ze om 22:22 (Australië tijd) deze printscreen (zie middelste foto) plus nog een keer een lief bericht.
Niet normaal lief dat zusje van mij!
De taart en koffie stond klaar voor de visite.

Eindelijk was het tijd om de taarten aan te snijden. Zoals je kunt zien kon Olivia-Fay niet langer meer wachten, zoals je kunt zien was de taart goddelijk en zoals je kunt zien wilde Isabella-Beau heel graag happen.
Rainbow taart via Jeiegentaart.nl en Tony taart via Taartenwinkel.

s’ Avonds kwam Ger uit zijn werk en hij had een bos rode rozen meegenomen, Zo lief! Maar ook had hij een cadeau… De Chloé Susanna boots. Zoooo gaaf! Die staan al jaren lang op mijn wishlist. Zo blij mee. Ze zijn gisteren voor het eerst mee naar buiten geweest. Ze zijn nu al mijn favoriet!

s’ Avonds maakten Ger en ik ons klaar voor ons verjaardagsetentje. Deze prachtige jurk hing al 3 weken aan mijn kast te wachten om gedragen te kunnen worden. Eindelijk kon ik ‘m aan. Echt een verjaardagsjurk. I felt like Cinderella. Feestjurk via Rinascimento.

Mijn ouders namen ons mee uiteten. We gingen naar ‘t Zusje in Arnhem, zo lekker! De gerechten worden in tapas formaat geserveerd. Ik was er al een paar keer geweest maar Ger en mijn ouders nog niet, ook zij zijn inmiddels fan. Oftewel een aanrader! Rechter foto, sparkles & a burger on my birthday. Yay!

By ThehouseofKelly.com

Wat een heerlijke feestdagen waren het! Zo genoten.

Would love to see your comment or questions.

Click on the love button for some love!

 

5

2 Comments

 • Reply
  Daisy
  March 29, 2019 at 12:39 am

  Wat een feest!!

  • Reply
   Thehouseofkelly
   April 1, 2019 at 7:52 am

   Met jou erbij, pas een echt feest.?

  Leave a Reply