The House Of Kelly

Thehouseofkelly & Birthday weekend

 By ThehouseofKelly.comAfgelopen weekend was het birthday weekend voor Gerben en mij. Tijd voor een feestje! We zijn een dag na elkaar jarig.
En zoals altijd betekent dat een paar dagen feest. Het was weer geslaagd!

By ThehouseofKelly.comDe kindjes gingen een nachtje uit logeren. Mijn lieve oom en tante stonden al met open armen op ze te wachten.
De halve garage stond weer gevuld met spullen voor 1 nachtje weg.;)

By ThehouseofKelly.comNadat ik de kindjes naar mijn oom en tante had gebracht, was het tijd voor de kapper. Ik ging naar Sanco Coiffure in Velp om mijn haar mooi te laten föhnen. Birthday party hair proof!

Ik haalde Gerben als verrassing op van zijn werk. Hij keek even verbaasd en vroeg zich af wat we gingen doen. Ik nam hem mee voor een nachtje weg
naar Van der Valk in Duiven. Vanuit het raam van de hotelkamer konden we ons eigen huis zien maar ach even wat verwennerij.

By ThehouseofKelly.comNadat we ons hadden opgefrist en opgetut gingen we naar beneden naar het restaurant om een lekker hapje te eten samen.
Even goed eten voordat we met onze vrienden gingen borrelen in La Cannette.

By ThehouseofKelly.comHet is een donkere foto en je moet even goed kijken maar dit was om 24:00 uur en dat betekende dat Gerben jarig was. Hiep hiep hoera lieve schat!
Het was een hele gezellige verjaardagsborrel.

By ThehouseofKelly.comHet was misschien een beetje te gezellig. Want de volgende morgen werden we met een gezellige kater wakker… Haha!
Maar we hoefden ons geen zorgen om het ontbijt want die werd heerlijk voor ons geserveerd.

Na een heerlijk en rustig ontbijtje, gingen we naar huis. We hadden nog wat voorbereidingen te treffen voor onze verjaardag.  Zoals al deze ballonnen op te blazen. De linker ballonnen gingen met een rietje. Normaal gesproken heel makkelijk maar niet echt een succes als je een kater hebt.;)
De rechter ballonnen werden gevuld met een helium tank en dat ging een stuk makkelijker.;)

By ThehouseofKelly.comGerben ontfermde zich over het vlees. Hij maakte een homemade marinade en er moest 5 kilo vlees gesneden worden. Hij was er even zoet mee.

Ik reed ondertussen met een auto gevuld met ballonnen naar Arnhem. Daar ging mijn lieve zusje, leuke verjaardagsfoto’s te maken. Gelukkig was het redelijk windstil zodat de ballonnen mooi in de lucht bleven hangen.

By ThehouseofKelly.comToen kwamen de kindjes (inclusief alle spullen) weer fijn thuis na een heel gezellig nachtje uit logeren.
We hadden geen zin om te koken en konden wel een lekkere vette hap gebruiken.

Zondagmorgen, mijn verjaardag! Gerben en de kindjes zongen uit volle borst. Lekker in onze pyjama mocht ik aanschuiven voor mijn verjaardagsontbijt samen met mijn schatjes. Het allermooiste verjaardagscadeau.

Voor de meisjes had ik matching outfits gekocht. Zo schattig! Daar moest natuurlijk een lieve foto van worden gemaakt.

By ThehouseofKelly.comVan pyjama naar verjaardagsoutfit. Klaar voor ons verjaardagsfeestje met onze familie’s.

By ThehouseofKelly.comNa een heerlijk stuk appeltaart en kopje koffie was het tijd om aan de slag te gaan. De saté had goed in de marinade gelegen en was het tijd om ze te gaan rijgen. De mannen ontfermden zich over de saté en de dames hielden een oogje in het zeil. Iedereen doet daar waar die goed in is toch?;)

By ThehouseofKelly.comEindelijk was het weer tijd voor een borreltje met mijn lieve nichtje. Zeg maar gerust borrel met zo’n groot glas.

By ThehouseofKelly.comDe saté barbecue ging aan en de mannen waren druk met roosteren van de saté.

By ThehouseofKelly.comDe dames waren druk in de keuken met de voorbereidingen van de andere gerechten.

Makan, makan!
Mijn lieve schoonvader had the best seat of the house.

Er werd na het eten nog gezellig na gekletst en geknuffeld.

By ThehouseofKelly.comHet was een gezellig en geslaagd verjaardagsweekend!

De volgende morgen was het tijd om de laatste sporen van het feestje op te ruimen.

By ThehouseofKelly.comNadat alles weer aan kant was, lekker met een kopje koffie op de bank en nagenieten van alle gezelligheid.

Would love to see your comment or questions.

Click on the love button for some love!

7

No Comments

Leave a Reply