My Beauty The House Of Kelly

Thehouseofkelly & Babor mascara

By ThehouseofKelly.com

Mijn oma had vroeger een hele mooie kaptafel, met een hele grote spiegel en heel veel lades. De lades lagen vol met make-up. Als ik bij haar had geslapen dan keek ik ‘s ochtends altijd zo vol verwondering hoe mijn oma haar make-up deed. Eerste foundation, poeder, wenkbrauwen werden iets getekend en dan kwam dat enge ding uit een lade, lees wimperkrultang. Dat vond ik eng en interessant tegelijk. Ik dacht zal ze nooit haar vel tussen dat ding krijgen. Uit ervaring weet ik zeker van wel maar gelukkig, oefening baart kunst. Maar vanaf nu kan ik de wimperkrultang eigenlijk wel weg doen.

By ThehouseofKelly.com
Met de nieuwste Babor Extra Curl & Volume mascara heb je de nieuwste krulspecialist in huis.
Zonder wimpertang zorgt deze mascara voor een echte Doll Eye look. Het zorgt voor een mega krul effect! Wat ik heerlijk vind is dat je meerdere lagen kunt aanbrengen. ‘s Avonds als we bijvoorbeeld uiteten gaan dan mag de mascara meer aangezet worden natuurlijk.
En op maandagmorgen houden we het iets subtieler.
Ook de nieuwste Babor mascara’s: Absolute Volume & Length en Ultimate Style & Volume zorgen voor een volume feestje op je wimpers.

By ThehouseofKelly.com
Dus de meisjes hoeven niet te schrikken van een wimperkrultang. Laat ze maar rustig bekijken hoe mama haar make-up aanbrengt en laat ze het maar over een jaar of 20 (volgens mijn man ;)) zelf proberen.

Voor meer informatie of wil je deze fijne mascara’s bestellen: Babor
En wist je dat Babor nu een eigen Instagramaccount heeft? Volg ze en blijf up to date voor de laatste nieuwtjes. Babor Nederland

Would love to see your comment or questions.

Click on the love button for some love!

3

No Comments

Leave a Reply