My Beauty The House Of Kelly

Thehouseofkelly & Babor Grand Cru

By ThehouseofKelly.com

Brabantse nachten zijn lang, de nachten bij The House of Kelly zijn kort. Isabella-Beau is een beetje zoekend qua slaapritme. Ze zit in een sprongetje, doorkomende tandjes en ze kruipt sinds kort. Genoeg redenen voor een beetje onrust in de nacht. Met liefde staan we voor haar op en troosten we haar. Haar lieve lach maakt alles goed. Minder goede nachtrust hoort er natuurlijk bij met twee kleine kindjes. Maar een beetje fris voor de dag komen is toch ook leuk. Naast mijn dagelijkse gezichtsverzorging gebruik ik eens per maand nog iets extra’s, de Babor ampullen.

By ThehouseofKelly.com

Ampullen zijn de snelle mooimakers voor thuis. De ampullen bieden een exclusieve verzorgingsbelevenis met onmiddellijk effect voor elk huidbeeld en elke huidtoestand. Je kunt ampullen gebruiken als je huid een extra boost kan gebruiken. Bijvoorbeeld na een periode van slechte nachtrust maar ook voor de eerste dag van je nieuwe baan of zelfs voor je trouwdag. Ikzelf gebruik iedere maand een ampullenkuur omdat ik de conditie van mijn huid zo goed mogelijk wil houden.

By ThehouseofKelly.comIk koos deze maand voor de nieuwste Babor ampullen, de Grand Cru. Een 7 daagse kuur, die je iedere ochtend of avond, wat je zelf het fijnste vindt, kunt aanbrengen. De Grand Cru ampullen bieden in drie stappen gedurende zeven dagen een ultieme anti-aging belevenis. De huid wordt geregenereerd, verfijnd en beschermd door de op elkaar opbouwende ampullenkuur in een drie stappensysteem.

Drie nauwkeurig op elkaar afgestemde Ampoule Concentrates met exclusieve rozenextracten, vormen een zeer werkzame en alomvattende anti-aging belevenis.
Dag 1 en 2 gebruik je The Rose – ultieme huidverjonging met regenererende eigenschappen en direct effect
Dag 3, 4 en 5 gebruik je The White – ultieme, jeugdige uitstraling dankzij verbeterde huidstructuur
Dag 6 en 7 gebruik je The Black – ultieme bescherming tegen vroegtijdige, door het milieu ontstane huidveroudering
Allemaal hebben ze hun eigen unieke werking en geur. Was telkens nieuwsgierig hoe de andere zou ruiken.

Ik vind de Grand Cru een heerlijke kuur. Merk echt dat m’n huid weer een boost heeft gekregen.

By ThehouseofKelly.com

Ook had ik afgelopen week een heerlijke gezichtsbehandeling bij Glow Spa, daar werken ze ook met de producten van Babor. Dus dat maakte de verzorging voor m’n gezicht echt compleet. Mama kan weer shiny voor de dag komen. Hopelijk slaapt Isabella-Beau ook snel weer goed.
Gebruik jij weleens een ampullenkuur voor je huid?
Voor meer informatie of wil je deze fijne ampullen bestellen: Babor

Would love to see your comment or questions.

Click on the love button for some love!

5

No Comments

Leave a Reply