My Beauty The House Of Kelly

Thehouseofkelly & Babor Christmas nails

By ThehouseofKelly.com

De feestdagen komen eraan en wat kijk ik daar naar uit! Ik ben al bezig met de nodige voorbereidingen. Kerstspullen kopen, cadeautjes bedenken en party outfits aan het uitzoeken. In de maand december zijn onze outfits natuurlijk extra feestelijk. Maar zo kunnen we onze nagels ook helemaal feestelijk maken. Ik vind het leuk om in de maand december een nagel of meerdere nagels met glitters te lakken. Maar je kent het wel, wanneer je je nagels met glitter nagellak gaat lakken komen er een paar losse glitters op je nagels terecht. Het maakt niet uit hoeveel lagen je aanbrengt, er komen maar enkele glitters op je nagels en je nagels drogen niet. Glitter nagellak moet je niet lakken, maar met een sponsje aanbrengen. Wat?! En hoe dan?!

Wat heb je nodig?

  • een basecoat
  • een make-up spons
  • je favoriete glitter nagellak
  • een topcoat

Ik koos voor de nagellak van Babor, deze hebben een goede kwast en lakken daardoor ontzettend fijn. Ze dekken mooi en het droogt snel. Ik koos voor een mooie zwarte nagellak kleur en gouden glitter nagellak. En uiteraard een topcoat. De magic quick dry is een topcoat en sneldroger in 1. Ook echt een aanrader!

By ThehouseofKelly.com

Hoe ga je te werk?

  1. Breng eerst naar wens een basecoat aan.
  2. Lak de nagels die je in kleur wilt met de kleur nagellak.
  3. Breng je favoriete glitter nagellak aan op de hoek van je make-up sponsje.
  4. Dep het sponsje op je nagels. De spons zuigt het overgrote deel van de nagellak op waardoor enkel de glitters, die meteen een dekkende laag vormen,  overblijven. Blijf deppen totdat je het gewenste resultaat hebt.
  5. Breng een topcoat aan om te voorkomen dat de glitters snel van de nagels vallen.

Ik koos voor twee verschillende varianten. Een waarbij alle nagels zwart gelakt waren behalve de ringvinger, die kreeg de mooie glitter nagellak. En een variant waarbij alleen de ringvinger zwart gelakt was en de overige vingers mooie glitter nagellak kregen.

By ThehouseofKelly.comJe kunt zelf kiezen hoeveel glitters je wilt aanbrengen. Ik heb ook tutorials gezien waarbij de gehele nagel niet eens meer zichtbaar was door alle glitters.
Ook heeel leuk!

Welke variant vind jij het leukst? Links met 1 glitter nagel? Of rechts met 4 glitter nagels?
Voor meer informatie of wil je deze fijne nagellak bestellen: Babor

Ben jij je al langzaam aan het klaarmaken voor de feestdagen?

Would love to see your  comment or questions.

Click on the love button for some love!

3

No Comments

Leave a Reply