The House Of Kelly

Thehouseofkelly & April

By ThehouseofKelly.comTijd voor een nieuwe photodiary. Dit keer van de maand april. Een maand waarin we Pasen vierden, ik naar super leuke events ben geweest, onszelf en de tuin zomer klaar maakten en nog veel meer. Ik neem je mee!

Onze knappe paashaasjes zijn klaar voor Pasen.

We hadden onze familie’s uitgenodigd om bij ons thuis te komen brunchen. De tafel werd mooi versierd en er was heel veel lekkers.

Na de brunch hadden we veel broodjes over en namen die mee toen we een stukje gingen wandelen. Het brood was voor de vogels bedoeld maar toen het brood uit de zak kwam bedacht Olivia zich dat ze eigenlijk zelf nog wel trek had. Met een hap brood in haar mond en een broodje in haar hand zwaaide ze vrolijk naar de vogels.

By ThehouseofKelly.comMatching in onze leopard prints. In deze mooie Artipoppe doek hou ik Isabella fijn en dicht tegen mij aan.

By ThehouseofKelly.comDe lente is begonnen! De tuin wordt klaar gemaakt voor de zonnige dagen. We waren al een tijd op zoek naar een mooie loungeset en toen we tweede paasdag (ik weet dat het heel fout is om dan naar woonboulevard e.d. te gaan ;)) zagen we deze mooie loungeset.
Op deze mooie set zitten wij de aankomende mooie & zonnige dagen.

Ik ging naar Glow Institute voor een heerlijke gezichtsbehandeling. Wat een verwennerij! Een uur lang werd mijn gezicht gereinigd, gevoed en verzorgd.
In een woord, heerlijk!

By ThehouseofKelly.comIn de photodiary van vorige maand konden jullie zien dat we een fotoshoot hadden voor Prêt à Pregnant. Het eindresultaat is prachtig geworden en ben heel erg trots! Je kunt hier het artikel lezen en de overige foto’s bekijken.

Zoals ik al eerder zei, we zijn voorbereidingen aan het treffen voor de zonnige dagen. Gerben vond dat een kamado barbecue daar ook onder valt.;) Er werd met zorg de beste kamado uitgekozen en Gerben begon alvast met oefenen. Dit lijkt een gewone sparerib maar dat is het zeker niet. Dit lekkere stuk vlees heeft maar liefst 4,5 uur op de kamado gelegen, is een aantal keren omgeraaid, ingesmeerd en door Gerben gemasseerd. Wat een heerlijk stuk vlees was het.
Dus deze zomer lig ik straks op de loungeset en Gerben bereidt ondertussen het vlees. Goede deal toch?

By ThehouseofKelly.comMijn lieve vader & zusje, met z’n tweeën, in IJsland. Hoe gaaf is dat?! IJsland stond bij beide hoog op het wensenlijstje en dus besloten ze om met z’n tweeën 10 dagen samen rond te trekken. Mijn moeder en mij doe je geen plezier met IJsland maar apetrots dat ze samen gingen waren we wel.

By ThehouseofKelly.comIk geloof niet dat ik aan deze foto veel tekst hoef toe te voegen… Wat een heerlijk snoetje!

Bijna iedere vrijdag ga ik met de meisjes op pad en gaan we samen boodschappen doen. En bijna iedere vrijdag wordt er een vrijdagmiddagborrel gedronken. Inclusief chippies uiteraard. Zo gezellig vinden we dat.

By ThehouseofKelly.comHet eindresultaat van de fotoshoot die ik met Sanne van Gestel en fotograaf Lesli Thaihuttu had. Is geweldig leuk geworden!
Je kunt hier meer lezen en de foto’s bekijken.

We hadden een babyshower voor mijn lieve nicht Sabijn. Met heel veel dames stonden we haar op te wachten en kwam ze totaal verrast aan.
Inmiddels is het aftellen begonnen totdat haar kleine mannetje ter wereld komt. Ik hou mijn telefoon goed in de gaten.

De volgende dag was het tijd om vriendinnetje Karen te verrassen met een babyshower. Met veel dames en veel cadeaus hadden we een heerlijke middag in Sonsbeek Arnhem. Inmiddels is Karen bevallen van een prachtige zoon en hebben we al met kleine Lasse geknuffeld.

Olivia-Fay kreeg van oma Maureen deze schattige regenlaarzen. Die kwamen goed van pas toen papa ging tuinieren, laarzen aan en papa helpen.

By ThehouseofKelly.comEen snee brood in je stoel eten is zo saai en een snee brood eten is ook saai.
Dus zit Olivia-Fay op haar fietsje en likt ze alleen de smeerkaas af van haar brood. Haha!

Three times, three ladies.

Ik was uitgenodigd voor de lancering van de nieuwste & limited ‘The Mom’ sweater. Er waren veel dames in Amsterdam bij het Conservatorium hotel aanwezig en was iedereen op slag verliefd bij het zien van de nieuwste sweater.
Iedereen kreeg een sweater mee en dat vroeg de volgende dag om een leuke foto.

Summer girls. In witte outfits buiten lekker van het zonnetje aan het genieten en van elkaar.

By ThehouseofKelly.comZomer voorbereidingen. De hele familie ontving fijne Havaianas slippers. Hoe schattig zijn de slippers voor de kleinste dames?

Nieuwe kapsels voor Olivia-Fay. Van een half staartje, tot een heel staartje tot aan zelfs twee staartjes toen oma Truus haar haren deed.
Het geeft haar zo’n andere uitstraling haar haartjes vast, zo lief.

Olivia-Fay kreeg in haar Olivia’s Starbucks weer genoeg koffievisite. Vriendje Don kwam gezellig spelen, zie haar verliefd kijken.
Tante Dee kwam ook een lekker kopje koffie drinken, een soja cappuccino wel te verstaan.

Mijn oom en tante nemen ons (neefje en nichtjes) vanaf kleins af aan mee voor een jaarlijks weekendje weg. Kleine kindjes worden groot en zo kwam er, na maar liefst 36 jaar, een einde aan dit te leuke tijdperk. Maar voordat het einde er was, gingen we nog een weekendje weg.
We gingen naar het Brabantse land, inclusief een dagje naar Safaripark Beekse bergen. Het was weer zo gezellig!
Bedankt voor alle liefde en gezelligheid, we gaan het weekendje weg met elkaar missen.

By ThehouseofKelly.comHet weekend werd door manlief en mij afgesloten bij restaurant Renao.
Ter ere van mijn schoonvaders verjaardag gingen we heerlijk uiteten met elkaar.

Er kwamen weer leuke nieuwe items binnen voor mijn blog. Waaronder dit te leuke leopard setje. Ik ben groot fan van de leopard trend.

Ik was uitgenodigd voor ‘Mother’s Day’ event door Friends of the Brands. In Kimpton de Witt hotel in Amsterdam werden mama’s en aankomende mama’s een hele ochtend verwend. We kregen een heerlijk ontbijt, een presentatie van Orange Babies en werden we flink maar dan ook echt flink in de watten gelegd.

By ThehouseofKelly.comZo leuk om andere mama’s en mama’s to be te ontmoeten en te kletsen met elkaar!

Mijn vader ging met Olivia-Fay een stukje fietsen. Ze gingen naar Horsterpark, naar de bokjes kijken, van de glijbaan af en er werd gespeeld. En dat is gewoon heeeel vermoeiend. Kijk naar de middelste foto, je ziet haar kleine knotje door de gaten van haar helm heen, hihi zo schattig.

Olivia-Fay had nieuwe schoenen gekregen en die moesten natuurlijk op de foto.
Je kunt hier het artikel lezen en meer foto’s bekijken.

By ThehouseofKelly.comEen kopje koffie drinken bij tante Dee & ome George, gezellig!

Boodschappen doen bij de Makro. Boodschappen voor papa en mama en speeltijd voor Olivia-Fay. Deze ‘boodschappen’ zijn niet mee naar huis gegaan.;)

Helaas hadden beide meisjes last van een klein buikvirus en dat betekende veel was.
Gelukkig konden beide meisjes nog lachen en zorgde Olivia-Fay op haar beurt (in haar pyjama) ervoor dat ome George van water werd voorzien.

Als ik het woordje vroeger zeg, voel ik mij oud. Hahaha! Maar vroeger was Koningsnacht & dag een groot feest voor Gerben en mij. Nu met twee kleine kindjes kennen we Koningsnacht al niet eens meer en Koningsdag duurde een paar uurtjes bij onze kroeg met onze vriendinnetjes.
Dat betekent zeker niet dat het niet gezellig was.

By ThehouseofKelly.comEen gezellige lunchafspraak met mijn lieve vriendin Colette.
Tussen de regenbuien door zaten we bij Dudok Arnhem om bij te kletsen en lekker te eten.

Met Isabella-Beau naar het consultatiebureau. Ze is weer gewogen, gemeten en heeft haar inentingen gehad.

Zoals ik al zei, ik ben gek op leopard print.;) In deze leopard jurk begon de nieuwe maand, de maand mei.
Er staan weer genoeg afspraken en veel gezelligheid op de agenda. Hopelijk schijnt het zonnetje deze maand flink.
Dit weekend wordt in ieder geval zonnig, een goed begin. Geniet ervan!

Would love to see your comment or questions.

Click on the love button for some love!

7

2 Comments

 • Reply
  Daisy
  May 6, 2018 at 9:06 pm

  Liefde

  • Reply
   Thehouseofkelly
   May 7, 2018 at 9:06 am

   Liefde voor jou terug!

  Leave a Reply