The House Of Kelly

Thehouseofkelly & 10 Geldvragen

By ThehouseofKelly.com

Moneymom heeft een leuke rubriek: 10 geldvragen Voor de editie van deze maand vroeg Anne of ze mij een aantal vragen mochten stellen.
Natuurlijk mocht dat!

In de rubriek ‘10 geldvragen aan..’ leg ik leuke Instagrammers een aantal geldvragen voor. Omdat we misschien niet vaak genoeg nadenken over ons uitgavenpatroon, hoeveel spaargeld we op de bank hebben staan en over het wel of niet tevreden zijn met ons salaris. Vooral sinds ik moeder ben geworden, merk ik dat het budgetteren op een laag pitje is komen te staan. Om ons drukke, werkende leven enigszins financieel in balans te houden heb ik deze rubriek in het leven geroepen. Vandaag geef ik het woord aan Kelly van Instagram account @thehouseofkelly. Kelly is waarschijnlijk voor velen geen onbekende, want ze schrijft regelmatig voor mommy-platform Pret à Pregnant en heeft haar eigen succesvolle blog Thehouseofkelly.com. Hier inspireert ze ons met o.a prachtige outfits van zowel haar zelf als haar 2 kleine meisjes. 


Even voorstellen:

Ik ben Kelly, getrouwd met mijn grote liefde Gerben. Wij zijn ouders van twee lieve dochters Olivia-Fay & Isabella-Beau. Daarnaast run ik mijn eigen blog www.thehouseofkelly.com. Ik ben stapelgek op mijn familie, maar tijd doorbrengen met mijn vrienden maakt mij ook heel blij. Daarnaast hou ik echt van reizen en lekker uiteten.

1.Hoeveel geld geef je per week uit aan boodschappen?

Gemiddeld zo’n €150,-. Ik koop altijd op vrijdag samen met de meisjes de weekboodschappen. Tussendoor ga ik nog een enkele keer voor brood en verse groenten. Eens in de paar weken gaan we naar de Makro voor de grote boodschappen, drank, wasmiddel e.d. En eens in de paar weken naar Kruidvat voor luiers, voedingen e.d. Ik houd ervan om m’n koelkast te openen en genoeg lekkers en keuzes te hebben. En daarnaast hebben we een kast vol voorraad, mis grijpen heb ik zo’n hekel aan. We bestellen bijna nooit eten maar gaan wel graag uiteten.

2. Wat is je grootste miskoop?

Miskopen heb ik niet zo snel… Over grote uitgaven denk ik altijd goed na. Jaren geleden waren mijn ouders, zusje en ik op vakantie in Miami en daar verrasten mijn ouders ons met een Louis Vuitton tas. Ik wilde zo graag zeker weten dat ik de juiste keuze zou maken, dat ik er een nacht extra over heb geslapen. Haha!

3. Wat is je beste koop?

Mijn sieraden! Die heb ik van mijn dierbare gekregen en daar zit veel liefde in. Ik draag bijna altijd dezelfde sieraden en die draag ik iedere dag met zoveel plezier. Als ik ‘s avonds naar bed ga, gaat alles op het nachtkastje en zodra m’n ogen ‘s ochtends open gaan, gaat alles weer om.

4. Spaar je regelmatig? Of alleen wanneer het je uitkomt.

Ik spaar iedere maand een vast bedrag. Sparen is mij van jongs af aan al geleerd. Verdienen is belangrijk, uitgeven is leuk en sparen is een must. Toen ik 16 was en stage liep had ik ineens een ‘groot’ inkomen, vanaf toen ben ik begonnen met iedere maand een vast bedrag automatisch naar mijn spaarrekening over te maken. Inmiddels heb ik mijn man ook aangestoken en sparen we samen. De meisjes hebben ook al beide een eigen spaarrekening.

5. 1 designer item of 5 items van Zara?

k hou van designer items en ik hou van Zara. Ik vind de combi altijd leuk! Een heerlijk jurkje van Zara en daarbij mijn Chanel tas. Ik geef makkelijk geld uit bij Zara voor mooie items, over designer items denk ik uiteraard langer na. Impulsieve aankopen doe ik zelden. En mooie basic items vind ik echt een must.

6.  Wat zijn je favoriete winkels?

Het liefst en vaakst bij Zara, dat is echt mijn smaak en stijl. Mijn zusje heeft een eigen webshop, StyleRepertoire en van haar collectie word ik ook altijd heel blij. Het liefst koop ik kleding (en mijn boodschappen ?) in de winkel. Ben een beetje ouderwets en heb het liefst een kledingstuk in handen. Dan kan ik de kwaliteit voelen, juiste maat bepalen e.d.

7. Wat zou je doen met 1 miljoen?

Die vraag stelden m’n man en ik toevallig laatst aan elkaar, zouden we een mooier en gelukkiger leven leiden als we een miljoen op onze spaarrekening zouden hebben staan? Gelukkig zeiden we beide daarop volmondig nee. Maar een beetje dromen over de mogelijkheden die een miljoen je zouden bieden is toch leuk. Ik denk dat we een groot feest zouden geven om het leven te vieren, onze familie’s meenemen op vakantie en misschien een vakantiehuis is Spanje. En investeren, al is waarin tegenwoordig wel moeilijker, ik denk in vastgoed.

8. Ben je tevreden met je huidige salaris?

Voor het aantal uur dat ik werk wel.

9. Waar kan er in jouw huishouden nog wel op bezuinigd worden en waar zal je nooit op bezuinigen?

We houden onze uitgaven redelijk bewust bij en denk niet dat er op dit moment bezuinigd hoeft te worden. Of dat er iets is waar we zouden moeten bezuinigen. We zullen nooit bezuinigen op de boodschappen, m’n man zou zeggen op een goed stuk vlees, etentjes en geld om leuke dingen mee te doen.

9. Hoeveel staat er op dit moment op je rekening?

That’s a secret ?

10. Aan wie draag jij het stokje over?

Aan Mishanou (@thetrendattendant), zij vliegt de wereld over als stewardess, houdt van designer items en geniet en leeft bewust. Ben wel nieuwsgierig.


Reactie Anne: Ik volg je al een tijdje met plezier en geniet oprecht van jullie leuke outfits, belevingen en natuurlijk het mooie gezin wat jullie samen zijn. Ik zie ook elke week een volle boodschappenkar voorbij komen (op Instagram stories), dus had wel verwacht dat je alle boodschappen in 1 keer doet. Erg fijn! Dan is het 1 keer sjouwen en dan ben je in principe ook klaar. Leuk dat jullie het onlangs nog hadden over het winnen van een miljoen, volgens mij doet ieder stel dat wel eens. En ik ben het er zeker mee eens dat dit niet voor meer geluk hoeft te zorgen. Jullie zijn een superrijk stel met die twee gezonde, knappe meiden! Bedankt voor je mooie antwoorden Kelly!

Bedankt ‘Moneymom’ voor dit leuke artikel! Wil je meer zien en lezen, kijk dan hier.

Would love to see your comment or questions.

Click on the love button for some love!

8

No Comments

Leave a Reply