The House Of Kelly

Stokke Tripptrappdinner & Prêt à Pregnant 2018

By ThehouseofKelly.com

Afgelopen vrijdag vond het feest van het jaar weer plaats, de vierde editie van het Stokke Tripp Trapp diner. Wat was het weer een mooi feest! De locatie was de Amsterdamse Vondelkerk en het thema was Circus. Klinkt veelbelovend hè? Dat werd ook zeker waar gemaakt!

Dit jaar vond het event dus plaats in de Amsterdamse Vondelkerk. Nu denk je misschien kun je daar een feest houden? Laat dat maar aan Janine Kho over.
We stapten de Vondelkerk binnen en de kerk was vol-le-dig omgetoverd tot een grote feestlocatie. Knappe dames stonden klaar met een welkomstdrankje en ondertussen keek ik verwonderd rond. 

By ThehouseofKelly.comTijdens het jaarlijkse evenement in samenwerking met Stokke werd er geld voor het goede doel opgehaald. Dit jaar was het goede doel het Prinses Maxima Centrum voor kinderoncologie. Iedere genodigde mocht plaats nemen op een iconische Tripp Trapp stoel van Stokke. De stoelen waren uiteraard afgestemd op het thema Circus en dus zaten we op rode stoelen.

De locatie was prachtig om te zien maar zeker ook alle 85 inspirerende vrouwen. Iedereen kwam volledig in stijl van het circusthema.
Het was overduidelijk dat iedereen had uitgepakt. Er is namelijk no such thing as overdressed tijdens het Tripp Trapp event. Pailletten en glinsteringen all over! Ik koos voor pailetten en veren in deze mooie look van 
Burcin Dagli.

Wat een gezelligheid met deze knappe dames aan tafel. Heerlijk met elkaar gekletst en gelachen. Maar er was ook een moment van stilte en groot respect voor Chantal Bles, zij vertelde haar persoonlijke verhaal. Helaas spreekt zij uit eigen ervaring en hoe belangrijk het Prinses Maxima Centrum is.

Het eten werd verzorgd door Van Dam catering en dat was in één woord YUM. Het eten werd door knappe dames en heren uitgereikt die geheel (je raadt het al) in het circus thema waren gekleed. Uiteraard hing mijn haar in deze kreeftensaus tijdens het maken van de foto’s…

By ThehouseofKelly.com
Geheel in stijl met het circus thema van deze editie was een 
fun fair georganiseerd waar verschillende bedrijven aan deelnamen. Ieder bedrijf haalde met de verkoop van lootjes voor een eigen attractie, zoals touwtje trekken en een grijpmachine, extra geld op voor het goede doel. 

By ThehouseofKelly.comNa het diner vond er een speciale veiling plaats waarbij er bijzondere items zoals een kunstwerk van Selwyn Senatori en een bokssessie met Rémy Bonjasky onder de hamer zijn gegaan. De avond werd afgesloten met een groot feest.  Zangeres Sharon Doorson zorgde voor een swingende Vondelkerk.

By ThehouseofKelly.comThree times a lady, four toilet selfies met deze knappe en gezellige babes.

By ThehouseofKelly.comWat een heerlijke avond hebben we gehad! Er werd maar liefst € 30.000,- opgehaald voor het Prinses Maxima Centrum. Oftwel een meer dan geslaagde avond. Lieve Janine, bedankt voor de geweldige avond.

Would love to see your  comment or questions.

Click on the love button for some love!

2

No Comments

Leave a Reply