My Outfits The House Of Kelly

Photodiary & Prêt à Pregnant October

Baby shoppen en fijne maternity looks

Kelly Janssen is de eigenaresse van de blog www.thehouseofkelly.com en woont samen met de liefde van haar leven Gerben, en baby girl Olivia-Fay. Op dit moment is Kelly in verwachting van haar tweede kindjes. Naast het hebben van haar eigen blog, werkt ze 3 dagen per week als een office manager. Ze houdt van reizen en tijd doorbrengen met haar familie en vrienden. In haar blog op Prêt à Pregnant geeft ze ons een kijkje in haar leven als kersverse moeder. 

Thehouseofkelly Photodiary OktoberNa een heerlijke familie vakantie waarin we een week hebben geluierd en hebben genoten met elkaar, mochten we nog even van het Nederlandse weer genieten. Daar moet je altijd goed van genieten want niemand weet hoelang dat in Nederland blijft.;) Dus tijd voor een kopje koffie met vriendinnen en kleine meisjes op het terras.

Thehouseofkelly Photodiary OktoberEn als we dan toch eenmaal aan het genieten zijn, dan maken we van het kopje koffie een lekkere lunch.

Thehouseofkelly Photodiary OktoberFoto’s shooten met m’n kleine buikje. Hier paste ik het prachtige jurk nog maar inmiddels wordt het buikje steeds groter. Ben nu 33 weken zwanger dus het aftellen gaat nu ook langzaam aan beginnen. Gelukkig pas ik nog een hoop kleding en kan er nog genoeg op de foto gezet worden.

Thehouseofkelly Photodiary OktoberPaps en mams hadden weer een heerlijk nachtje weg samen. Dit keer gingen we naar Antwerpen. Lekker wandelen, winkelen en lekker eten. En wat kan je dat goed in Antwerpen. Heerlijke stad! Olivia-Fay sliep bij opa en oma en sliep daar gelukkig net als thuis, als een roosje.

Thehouseofkelly Photodiary OktoberHeel fijn om er samen op uit te gaan. Even lekker tijd voor en met elkaar. We genieten daar beide zo van en hebben ons voorgenomen als ons tweede kleine meisje er is om dit fijn te blijven doen.

Thehouseofkelly Photodiary OktoberOlivia-Fay is (tot nu toe) een goede eter gelukkig. Ze ontdekt steeds meer, we laten haar steeds meer proeven en ze wilt ook steeds vaker zelf eten. Meestal geven we haar kleine stukjes brood en hapje voor hapje maar af en toe even lekker zelf ontdekken en knoeien is ook heerlijk. En heel belangrijk.;)

Thehouseofkelly Photodiary OktoberMijn tante was jarig en vierde dat met sushi. Wat heerlijk! Wij zijn in de familie allemaal erg gek op sushi. We eten het dan ook geregeld. Al mis ik nu wel echt tijdens de zwangerschap de zalm sashimi. Nog even geduld….

Thehouseofkelly Photodiary OktoberNa het zondagsontbijtje scheen het zonnetje heerlijk en dus gingen we naar buiten voor een frisse neus. En na de wandeling, keek Olivia-Fay uit naar een lekker koekje, ik naar een kop cappuccino en Gerben naar de vers gemaakte appeltaart bij de kinderboerderij.

Thehouseofkelly Photodiary OktoberMijn ouders, zusje, Olivia-Fay en ik gaan regelmatig met elkaar een dagje winkelen. Dit keer gingen we een dagje naar Designer Outlet Roermond. Lekker winkelen en lunchen met elkaar. Ik vind Ralph Lauren voor kindjes erg schattig en hier hebben ze fijne prijzen. De ene keer slagen we beter dan de andere keer.

Thehouseofkelly Photodiary OktoberDit keer: goed geslaagd! Hahah! Olivia-Fay mocht bij opa op de arm en haar kinderwagen werd gevuld. Happy shopping!

Thehouseofkelly Photodiary Oktober33 weken zwanger en dat betekent dus ook dat we druk bezig met de nieuwe babykamer. Olivia-Fay behoudt haar eigen kamertje en voor de baby wordt er druk gezocht en gekocht. Nu de kasten staan, kan het inhangen en indelen beginnen. Het leukste gedeelte. We hebben nog zoveeeel kleertjes van Olivia-Fay en die gaan we ook zeker gebruiken. Maar er moet natuurlijk voor de baby ook lekker geshopt worden.

Thehouseofkelly Photodiary OktoberDe pakketjes die voor mijn blog binnenkomen zijn niet alleen voor mama. Ook Olivia-Fay wordt steeds vaker verwend. Wat is er leuker dan samen op de foto gaan met onze nieuwe schoenen?

Thehouseofkelly Photodiary OktoberDe ene keer foto’s maken is de andere keer niet en in dit geval… Gelukkig heeft mama altijd een troef achter de hand, lekkere koekjes. Dus een lekker koekje om te snoepen, tante Daisy a.k.a. de fotograaf die vrolijk roept hoe knap Olivia-Fay is, zorgen uiteindelijk voor gezellige plaatjes.

Thehouseofkelly Photodiary OktoberIk probeer zo creatief mogelijk met mijn garderobe om te gaan tijdens de zwangerschap. Ik draag nu iets meer jurkjes, lekker makkelijk met een panty en mooie boots en m’n look is af. Of een stretch legging met een mooie blouse of koltrui. Of zoals in dit geval een prachtige top met een elastische taille. Rekt fijn mee.

Thehouseofkelly Photodiary OktoberWat vind ik het toch altijd gezellig als we een dag voor ons twee hebben en we samen op pad gaan. Even de stad in, op visite gaan of ergens een kopje koffie drinken. Olivia-Fay vind het altijd gezellig.

Thehouseofkelly Photodiary OktoberVorige week zaterdag mochten we weer aanschuiven bij ons favoriete restaurant. Heerlijk samen, kletsen en vooral lekker eten.:)

Thehouseofkelly Photodiary OktoberEn toen was het zondagavond en zagen we hoe onze Max weer de koning van de race was. Wat een held is het toch! De maand november is in aantocht en dus komen we steeds dichterbij het einde van het jaar, de feestdagen en de bevalling. Maar we hebben nog een paar weken te gaan en daarin maken we vast weer genoeg mee.

To read & see more from inspiring women:  Prêt à Pregnant

And you can find the article here

Would love to see your comment or questions.

Click on the love button for some love!

5

No Comments

Leave a Reply