The House Of Kelly

Photodiary & Prêt à Pregnant March

Thehouseofkelly Photodiary March

PHOTO DIARY NEW MOM KELLY JANSSEN

Kelly Janssen is de eigenaresse van de blog www.thehouseofkelly.com en woont samen met de liefde van haar leven Gerben, en babygirl Olivia-Fay. Naast het hebben van haar eigen blog, werkt ze 3 dagen per week als een office manager. Ze houdt van reizen en tijd doorbrengen met haar familie en vrienden. In haar blog op Prêt à Pregnant geeft ze ons een kijkje in haar leven als kersverse moeder. In deze diary: de eerste wintersport met Olivia-Fay!

Thehouseofkelly Photodiary March

Van jongs af aan gaan mijn ouders, zusje en ik ieder jaar op wintersport. Heerlijk weekje skiën en zelfs nu mijn zusje en ik allang groot zijn, gaan we nog steeds ieder jaar gezellig met z’n viertjes. Maar dit jaar… Met z’n vijven. De auto inclusief dakkoffer zat dit keer echt vol geladen! Jeetje, wat een spullen moesten we meenemen voor kleine Olivia-Fay. Zoveel zelfs dat mama minder schoenen en kleren mee kon nemen ;). Maar dat mocht de pret uiteraard niet drukken.

Thehouseofkelly Photodiary March

Na een autorit van maar liefst 13 uur (gek maar waar, Olivia-Fay had het beste humeur van ons allemaal), kwamen we aan in Oostenrijk. Na een goede maaltijd en nachtrust was het de volgende dag tijd om weer heerlijk van de pistes af te gaan.

Thehouseofkelly Photodiary March

Mijn moeder skiet sinds een aantal jaar niet meer ivm haar reuma en was zo lief om op Olivia-Fay te passen zodat ik lekker kon skiën. Tijdens lunchtijd kwam mijn moeder gezellig met Olivia-Fay naar ons toe om met elkaar te eten en te kletsen.

Thehouseofkelly Photodiary March

New day, fresh slopes! Wat is skiën toch heerlijk! Met een fijn zonnetje erbij is het helemaal genieten. En ook op de pistes is er nagedacht over de juiste kleding ?

Thehouseofkelly Photodiary March

Zo na een fijne dag skiën, ski’s uit, het terras op en lekker borrelen in het zonnetje.

Thehouseofkelly Photodiary March

En ieder jaar verruilen we voor 1 dagje de pistes voor de winkels. Na het ontbijt gezellig met z’n allen in de auto naar Salzburg. Een dagje slenteren, winkelen en gezellig lunchen. Vier winkelende dames betekent een zeer geduldige papa.

Thehouseofkelly Photodiary March

Olivia-Fay wordt steeds groter en wil het liefst alles zien en overal bij zijn. Fijn in haar kinderwagen op het terras en af en toe even naar voren om de boel nog beter in de gaten te houden.

Thehouseofkelly Photodiary March

Als het weer een beetje tegenzit bedenken we wel iets anders leuks natuurlijk. Heerlijke koffie en een rondje lopen met het kleine meisje is ook heel fijn.

Thehouseofkelly Photodiary March

Ons kleine waterratje. Gek van water is ze, ze vind het heerlijk. Voordat ze het water in ging was ze een beetje mopperig maar toen haar eerste teen het water raakte was ze stil. Lekker dobberen met haar zwembandje en lekker genieten. Daarna warm in de handdoek en een lekker warm flesje.

Thehouseofkelly Photodiary March

Wat heerlijk om lekker te knuffelen, te zwemmen en te luieren. Geen haast, geen afspraken gewoon even fijn rust….

Thehouseofkelly Photodiary March

Wat een geweldige week was het! De eerste wintersport van en met ons kleine meisje is een feit. Het is iedereen heel goed bevallen. Dus 2018 kan ook geboekt worden. Volgend jaar zit Olivia-Fay op een sleetje en kan ze een sneeuwpop maken. Ook weer zo’n leuk vooruitzicht.

Thehouseofkelly Photodiary March

Zo, na een heerlijke week van rust en genieten is het weer tijd om aan het werk te gaan. Komende weken zijn weer drukke weken. Ik ga voor een dagje naar Londen, Gerben en ik hebben een overnachting in Amsterdam en we gaan voorbereidingen treffen voor onze verjaardagen. Gerben is 24 maart jarig en ik 25 maart. Toeval! ?  To do list: taart, slingers, oh ja – een verjaardagsoutfit en …

To read & see more from inspiring women:  Prêt à Pregnant

And you can find the article here.

Would love to see your comment or questions.

Click on the love button for some love!

4

No Comments

Leave a Reply