The House Of Kelly

Photodiary & Prêt à Pregnant July

Happy Bday Olivia-Fay

Kelly Janssen is de eigenaresse van de blog www.thehouseofkelly.com en woont samen met de liefde van haar leven Gerben, en babygirl Olivia-Fay. Naast het hebben van haar eigen blog, werkt ze 3 dagen per week als een office manager. Ze houdt van reizen en tijd doorbrengen met haar familie en vrienden. In haar blog op Prêt à Pregnant geeft ze ons een kijkje in haar leven als kersverse moeder. 

Thehouseofkelly Photodiary JulyIk was voor m’n blog een nachtje weg en toen ik weer fijn thuis kwam stond namens mijn lieve man deze schattige verrassing voor mij klaar. Dat is nog eens fijn thuiskomen.

Thehouseofkelly Photodiary JulyDe familie samen op stap. Olivia-Fay in haar nieuwste Cybex wagen en mama op haar laatst gekochte schoentjes.;)

Thehouseofkelly Photodiary JulyIk vind boodschappen doen al geen straf maar als dit vrolijke snuutje meegaat wordt het helemaal een feestje. Olivia-Fay vind het geweldig om voorin het karretje te zitten. Ze lacht naar alles en iedereen en helpt mama met de boodschappen.

Thehouseofkelly Photodiary JulyEens per maand ongeveer vindt er een ware ‘food prep’ bij ons thuis plaats. Er wordt rijst, aardappels, diverse groentes, tomaten enz. gekookt, gepureerd en dit alles gaat in bakjes in de diepvries. Iedere ochtend wordt er een bakje uit de diepvries gehaald en zo krijgt Olivia-Fay iedere dag een zelfgemaakt maaltje. Het ziet er op het eerste oog niet meteen heel smakelijk uit maar het smaakt Olivia-Fay heeeel goed.

Thehouseofkelly Photodiary JulyDit lachende gezichtje zegt al genoeg.;) De eerste keer spaghetti was een groot succes. Zou er een klein Italiaantje in Olivia-Fay schuilen?;)

Thehouseofkelly Photodiary JulyMaar tussen het koken en de boodschappen door, moest er uiteraard ook gewerkt worden voor mijn blog. Een fotoshoot kan qua tijd gepland worden maar niet qua weer helaas. De dag was het een beetje grauw maar dit heerlijke jurkje maakte de dag toch zonnig.

Thehouseofkelly Photodiary JulyMijn moeder vierde haar verjaardag. We gingen op haar verjaardag zelf met de familie uit eten en de dag erna gingen we met de familie een weekendje weg. Mijn ouders hebben een heerlijke vakantie woning en die ligt aan het water. Dus ‘s morgens vroeg lopen Olivia en ik al lekker buiten om een frisse neus op het strand te halen.

Thehouseofkelly Photodiary JulyWe gingen een middagje naar Laren en het zonnetje scheen heerlijk dus dat vroeg natuurlijk om een drankje op het terras. We hebben Laren uiteraard niet verlaten voordat we een heerlijke biefstuk bij Loetje hadden gegeten.

Thehouseofkelly Photodiary JulyDe dag erna scheen zo waar weer de zon, wat een geluk! En dus gingen we ‘s middags voor een heerlijke en zonnige lunch bij The Harbour Club. Mama’s verjaardagsweekend was een feestje.

Thehouseofkelly Photodiary JulyTravelling light?! Hahaha, met bagage voor 5 volwassenen en een kind is dat onmogelijk. Zeker als de familie Janssen op vakantie gaat, alles moet mee!

Thehouseofkelly Photodiary JulyWat een feest om zo wakker te worden. De familie samen, het zonnetje, een cappuccino, verse jus en de zee op de achtergrond. Wat wilt een mens nog meer?

Thehouseofkelly Photodiary JulyEn terwijl wij op vakantie waren was het Vaderdag. De eerste Vaderdag voor Gerben. En de eerste opa dag voor mijn vader. Feest dus voor mijn favoriete mannen.

Thehouseofkelly Photodiary JulyTussen het spelen door moet er natuurlijk ook gerust worden. Gelukkig slaapt Olivia-Fay heel makkelijk en valt ze gewoon op het strand of in de kinderwagen in slaap. Kunnen papa en mama ondertussen even lekker zonnen.

Thehouseofkelly Photodiary JulyEven een selfie met de liefste mama en oma.

Thehouseofkelly Photodiary JulyHeerlijk vind ik dat om na een stranddag, lekker te douchen, te tutten en dan heerlijk uit eten met de familie.

Thehouseofkelly Photodiary JulyFamiliekiekje. Wat blijft het toch bijzonder dat we ieder jaar met de familie op vakantie gaan. Nu Olivia-Fay ook meegaat maakt dat de vakantie extra bijzonder. Dat we dit met elkaar mogen delen.

Thehouseofkelly Photodiary JulyTussen het zonnen, eten, slapen en genieten door zijn mijn zusje en ik ook aan het shooten. Zij voor haar webshop ‘Stylerepertoire’ en ik voor mijn blog.

Thehouseofkelly Photodiary JulyEn als we beiden op de foto willen dan staat onze vader klaar als fotograaf. Zo geduldig als hij is, kijkt hij mee of het licht goed is en drukt hij 100 keer op het knopje zodat we zeker genoeg foto’s hebben.

Thehouseofkelly Photodiary JulyMijn kleine vrolijke fashionista.

Thehouseofkelly Photodiary JulyNa een heerlijke vakantie was het weer tijd voor de dagelijkse bezigheden. Sinds onze goede bevinding met de Artipoppe doek gaat Olivia-Fay steeds vaker mee in de draagdoek. Heerlijk vindt ze het om zo dicht bij mama te zijn. En mama vind het natuurlijk ook heerlijk om haar zo dicht bij haar te hebben.

Thehouseofkelly Photodiary JulyEn ineens…. Ineens is Olivia-Fay 1 jaar! Wat is haar eerste levensjaar omgevlogen. Wat hebben we al prachtige momenten met haar mee mogen maken en wat heeft ze ons al zoveel liefde gegeven!
Hiep, hiep, hoera lief klein meisje van ons! Op naar je tweede levensjaar, wij hebben er al zin in.

To read & see more from inspiring women:  Prêt à Pregnant

And you can find the article here

Would love to see your comment or questions.

Click on the love button for some love!

3

4 Comments

 • Reply
  Nikki
  July 31, 2017 at 9:37 am

  Wat voor prachtig babystoeltje is dat op de eerste foto? Die gouden?
  Love it!!

 • Reply
  Daisy
  July 30, 2017 at 10:12 am

  Mijn lievelings! ❤️

  • Reply
   admin
   August 1, 2017 at 10:35 am

   Als ik de vakantie foto’s zie wil ik graaaag terug! Nog even geduld…?

  Leave a Reply