The House Of Kelly

Photodiary & Prêt à Pregnant January

 VAN 1 NAAR 2 MEISJES, ME TIME EN FIJNE LOOKS

Kelly Janssen is de eigenaresse van de blog www.thehouseofkelly.com en woont samen met de liefde van haar leven Gerben, en hun dochters Olivia-Fay en Isabella-Beaus. Naast het runnen van haar eigen blog, werkt ze 3 dagen per week als een office manager. Ze houdt van reizen en tijd doorbrengen met haar familie en vrienden. In haar blog op Prêt à Pregnant geeft ze ons een kijkje in haar leven als kersverse moeder. 

Photo Diary The House of Kelly Janssen Pret a Pregnant (2)
Nieuwjaarsdag! Oftewel het begin van een nieuw jaar. Aangezien ik net bevallen was kozen we ervoor om fijn thuis te blijven. Gezellig met de familie, hadden we een rustige maar gezellige oudjaarsavond. Nieuwjaarsdag was het tijd voor een kleine wandeling. Een kater hadden we dit jaar niet maar even een frisse neus was fijn. Traditie getrouw aten we ‘s avonds met de familie bij m’n ouders thuis.

Photo Diary The House of Kelly Janssen Pret a Pregnant (3)
Ik mocht tijdens mijn zwangerschap zeker niet klagen over mijn postuur maar wat heerlijk om weer alles uit je kast aan te kunnen trekken. Tijdens mijn zwangerschap ben ik creatief met mijn eigen kleding geweest. Samen met Prêt à Pregnant en Supermom zijn er leuke looks samengesteld met mijn eigen kleding en met de kleding van Supermom. Heb je de video gezien? Je vindt hem hier.

Photo Diary The House of Kelly Janssen Pret a Pregnant (4)
Heerlijk wakker worden op zaterdagmorgen. Ik ben meestal al wakker als het nog stil is in huis. Even in alle rust en stilte een kopje koffie drinken. Daarna twee kindjes die vrolijk wakker worden, manlief die thuis is en dan met z’n allen aan de ontbijttafel fijn ontbijten. Ik hou van het weekend!

Photo Diary The House of Kelly Janssen Pret a Pregnant (5)
De bevalling is goed en voorspoedig verlopen gelukkig. Weinig complicaties en ook het herstel gaat heel voorspoedig. Oftewel ik voel me heel goed. De eerste activiteiten voor m’n blog vonden alweer snel maar in een rustig tempo plaats.

Photo Diary The House of Kelly Janssen Pret a Pregnant (6)
Mede door alle kraamvisite maar ook door m’n blog, zijn de meisjes goed verwend met nieuwe outfits. Deze look was zo leuk dat ik Olivia-Fay op ons bed zette en deze look graag op de foto wilde hebben. De outfit plus dat heerlijke gezichtje is te schattig toch? Als we naar buiten gaan, trekken we er een broekje bij aan hoor.;)

Photo Diary The House of Kelly Janssen Pret a Pregnant (7)
3 dagen nadat Isabella-Beau was geboren, werd er een lief jongetje genaamd James geboren. En Mister James gaf een feestje. Het feestje begon ‘s middags om 13:00 maar vanaf de ochtend was ik al bezig met de planning. Wanneer ontbijt, badje, flesjes, slaapjes, omkleden e.d. plaats zouden vinden. Maar het was gelukt! De familie kwam gevoed en aangekleed op het feestje. En we voelden al een beetje romance tussen James en Isabella-Beau in de lucht hangen.

Photo Diary The House of Kelly Janssen Pret a Pregnant (8)
Olivia-Fay is missing op de foto, die was druk aan het spelen. Een echte meisjes tafel. Mijn vriendinnen samen met hun dochters. De drie meisjes zitten ongeveer in dezelfde leeftijd en spelen zo leuk en lief met elkaar. Hebben de mama’s tijd om gezellig te kletsen.

Photo Diary The House of Kelly Janssen Pret a Pregnant (9)
In de winter draag ik het liefst zwart en ben dan gek op panty’s. Een panty, jurkje en laarzen en ik ben klaar. Handige outfit voor thuis en mooi gekleed als ik naar buiten ga. Ik vind het leuk om de effen zwarte panty af te wisselen voor bijvoorbeeld een grijze of een bedrukte panty zoals hierboven.

Photo Diary The House of Kelly Janssen Pret a Pregnant (10)
Me time! De zwangerschap had een redelijke aanslag op m’n haar achtergelaten. Tijd voor een bezoekje aan de kapsalon en de glans op m’n haar weer terug laten toveren. Even in alle rust genieten van een kop thee en een hoofdmassage.

Photo Diary The House of Kelly Janssen Pret a Pregnant (11)
Outfit of the day. Een fijne trui en spijkerbroek, mijn favoriete schoenen (echt heerlijke schoenen) en een blauwe faux fur jas and Kelly is all good to go. Klaar om met de familie op pad te gaan.

Photo Diary The House of Kelly Janssen Pret a Pregnant (12)
Toen Olivia-Fay een paar maanden oud was zijn we bij een osteopaat geweest en hadden daar toen zo’n goede ervaring mee. Dus voor Isabella-Beau hadden we ook een afspraak gemaakt en ook nu hebben we er weer goede baat bij. Isabella-Beau had een hele sterke voorkeurshouding en bij de osteopaat bleek dat door de bevalling spieren in haar nek niet helemaal goed stonden. Ze heeft inmiddels 2 behandelingen gehad en de verwachting is dat er nog 1 behandeling nodig is. De osteopaat behandelt haar nek heel zachtjes door middel van masseren en Isabella-Beau ligt er heel ontspannen bij. Na de eerste behandeling bewoog ze al zoveel vrijer en beter.

Photo Diary The House of Kelly Janssen Pret a Pregnant (13)
Yes dat zijn twee karren en yes ik ben ervan op de hoogte dat Albert.nl bestaat. Ik vind boodschappen doen nooit erg, het is wel een kleine uitdaging met twee kindjes maar inmiddels heb ik de juiste tactiek gevonden. 1 kar voor de kinderen en 1 kar voor de boodschappen zelf.

Photo Diary The House of Kelly Janssen Pret a Pregnant (14)
Ik ging naar de Ikea voor een kinderkeukentje voor Olivia-Fay en liep toen tegen dit roze tafeltje en stoeltjes aan. Dus dit setje ging ook mee naar huis. Het keukentje wordt een DIY project en ben heel benieuwd naar het eindresultaat. Eerst nog even aan klussen. Olivia-Fay is inmiddels haar eigen Olivia’s Starbucks begonnen. Want dit roze theeserviesje maakt haar eigen speelhoekje compleet.

Photo Diary The House of Kelly Janssen Pret a Pregnant (15)
Op zondagmorgen is het na het ontbijt, tijd voor een heerlijk badje. Papa speelt met water met de meisjes en ik geniet van dit heerlijke tafereel.

Photo Diary The House of Kelly Janssen Pret a Pregnant (16)
Na een heerlijk badje wordt Isabella-Beau lekker ingesmeerd, krijgt ze een mooi pakje aan, een lekker flesje wordt er gemaakt en dat maakt moe. Heel moe.;)

Photo Diary The House of Kelly Janssen Pret a Pregnant (1)
En zo is de maand januari omgevlogen. Tijd voor een nieuwe maand. Een maand waarin ik het sporten weer ga oppakken, we een nachtje weggaan met z’n tweeën, ik weer leuke afspraken voor m’n blog heb staan en waarin we weer heerlijk van de kindjes zullen gaan genieten. Ik heb er al zin in!

Would love to see your comment or questions.

Click on the love button for some love!

0

No Comments

Leave a Reply