The House Of Kelly

Photodiary & Prêt à Pregnant February

DATE NIGHT & BACK IN SHAPE

Kelly Janssen is de eigenaresse van de blog www.thehouseofkelly.com en woont samen met de liefde van haar leven Gerben, en hun dochters Olivia-Fay en Isabella-Beaus. Naast het runnen van haar eigen blog, werkt ze 3 dagen per week als een office manager. Ze houdt van reizen en tijd doorbrengen met haar familie en vrienden. In haar blog op Prêt à Pregnant geeft ze ons een kijkje in haar leven als kersverse moeder. 


Na 12 weken rust te hebben genomen en goed te zijn hersteld was het weer tijd om te gaan sporten.
Wat keek ik er weer naar uit! Ondanks dat ik rustig was begonnen, kon ik de volgende dag wel een rolstoel gebruiken.;)


Schoonmaaktijd. Het gekke is dat Olivia gek is op de stofzuiger. Geen idee van wie ze dat heeft… Haha!
Met een rugzak op haar rug gaat ze de stofzuiger achterna. Samen poetsen is natuurlijk een stuk gezelliger.


Outfit foto’s schieten voor m’n blog. Ik ben gek op leopard print. Stiekem schuilt Nel Veerkamp in mij.
Een leren jas met gouden details en enkellaarsjes maken de look af.


Gerben en ik gingen voor het eerst sinds de geboorte van Isabella-Beau een nachtje weg samen. De kindjes sliepen een nachtje bij opa en oma.
En dit stond allemaal klaar voor het nachtje weg. Het leek wel een verhuizing!


Het nachtje weg was heerlijk en gezellig! We hebben lekker uitgeslapen, geluierd en gewinkeld.
Na het ontbijt namen we een extra kopje koffie. We hadden immers de tijd.;)
We verbleven in het Pillows hotel in Zwolle. Zeker een aanrader! Het was heerlijk om weer thuis te komen. Weer fijn bij onze blije snoetjes.


Tijdens het shoppen in Zwolle, zie ik deze geweldig leuke Mickey Mouse tassen. Geweldig leuk toch? Als Gerben en ik tot de conclusie komen dat de meisjes misschien nog een beetje te jong zijn voor de tas, besluit ik om de tas dan maar voor mijzelf te kopen. Oke ik zal alles eerlijk opbiechten.
Vervolgens kwam ik erachter dat ze de tas niet alleen in een glitter uitvoering verkochten maar ook in een zwarte uitvoering. Dus ook die is mee naar huis gegaan. Hahah!


Zie je de waterige oogjes van Isabella-Beau? Ons kleine meisje heeft haar eerste inentingen gehad.
Op een paar traantjes, beetje verhoging en heel veel slaap na heeft ze het goed doorstaan gelukkig.


Toen mijn zusje en ik klein waren en we nieuwe outfits kregen, dan had mijn moeder graag dat we die eerst alleen in het weekend droegen.
Zodat de kleding in het begin bijzonder voor ons was om te dragen en netjes bleven. Zondagse kleding kun je het noemen.
Deze outfits van de meisjes vind ik ook echt zondagse kleding. Mooie zachte breisels. Eigenlijk te mooi om zomaar op maandag te dragen.;)


Zwarte outfits, ik ben er gek op. Ik heb de laatste tijd veel lak items aan m’n kast toegevoegd. Lakschoenen, jas en tas. Ik ben fan!
Maar ook ben ik fan van lerenbroeken en lerenleggings.


Ik had bedacht dat het wel heel leuk voor Olivia-Fay zou zijn als ze haar eigen kinderkeukentje zou hebben. Ook had ik bedacht dat het wel heel leuk zou zijn als die werd gepimpt. Helemaal naar eigen stijl. Dankzij het harde werk en geduld van opa Ton heeft Olivia-Fay haar eigen speciale keukentje.
Ze vindt het prachtig!


Tussen de flessen en slaapjes door, gingen we met een auto gevuld met twee kinderen, twee kinderwagens, luiertas en outfits naar Arnhem om leuke foto’s te maken. Fotograaf Daisy was zo lief om foto’s te maken. De crew zat warm in de auto te wachten totdat het shooten kon beginnen. Zoals de crew zichzelf ook wel noemde: Employees of the month! I call them: Thehouseofkelly crew.;) Het eindresultaat! Zo leuk geworden!


Een heerlijke zondag. Samen ontbeten, de kindjes zijn in bad geweest en dan is het tijd voor een kopje koffie en genieten van het lekkere zonnetje dat naar binnen schijnt.


Heerlijk om Isabella-Beau zo dicht bij mij te dragen. Helemaal tijdens deze koude dagen, lekker warm bij mama.
In een warm berenpakje hou ik haar dicht tegen mij aan. Dankzij deze gave Cybex buikdrager zien we er ook nog eens te gaaf uit met de gouden vleugels.


Matching outfits voor Olivia-Fay en mij. Allebei gave blauwe Superga schoenen, een faux fur jacket en een skinny jeans.
Dit is tevens Olivia’s eerste skinny jeans. Tip, bij de H&M hebben ze hele leuke, betaalbaar en met een ruime elastieke band. Ideaal voor kindjes.


Hoe leuk is deze gepersonaliseerde mok? Deze mok ontving ik van Talkies Magazine als uitnodiging voor een gaaf event. Wat een leuk idee!
En ik zie zeker mijzelf op deze mok. Jullie ook?
Tijd voor een nieuwe maand. Een maand waarin Gerben en ik allebei jarig zijn, er weer leuke events op de planning staan, de klok weer vooruit gaat en we dus naar langere en zonnigere dagen gaan. We hebben er zin in!

Would love to see your comment or questions.

Click on the love button for some love!

4

No Comments

Leave a Reply