The House Of Kelly

Photodiary & Prêt à Pregnant April

Thehouseofkelly Photodiary April

BIRTHDAY CELEBRATIONS

Kelly Janssen is de eigenaresse van de blog www.thehouseofkelly.com en woont samen met de liefde van haar leven Gerben, en babygirl Olivia-Fay. Naast het hebben van haar eigen blog, werkt ze 3 dagen per week als een office manager. Ze houdt van reizen en tijd doorbrengen met haar familie en vrienden. In haar blog op Prêt à Pregnant geeft ze ons een kijkje in haar leven als kersverse moeder. In deze diary vieren zij en haar liefde hun verjaardagen en vieren ze Pasen.

Thehouseofkelly Photodiary April

Na terugkomst van onze heerlijke wintersportvakantie was het tijd om alle spullen en koffers weer op te ruimen, weer aan het werk te gaan en naar het normale ritme. Maar niet voor lang, want na een paar dagen werd ik uitgenodigd voor een perstrip naar Londen. Wat is en blijft Londen toch heerlijk en leuk.

Thehouseofkelly Photodiary April

Toeval bestaat niet zeggen ze, Gerben is 24 maart jarig en ik 25 maart. Heel gezellig en dus vieren we uiteraard onze verjaardag altijd samen. Wij maken er altijd een gezellig verjaardagweekend van. Ik nam Gerben dit keer mee voor een gezellig nachtje weg naar Amsterdam.

Thehouseofkelly Photodiary April

Na een heerlijk avondje uiteten konden we om middernacht proosten op het nieuwe levensjaar van Ger. Na een heerlijke nachtrust stond het ontbijt ’s morgens al klaar voor de jarige. Lekker rustig wakker worden. Na het heerlijke ontbijt hebben we door Vondelpark en P.C. Hooftstraat gewandeld. Daarna zijn we weer fijn naar huis gereden om ons kleine meisje op te halen.

Thehouseofkelly Photodiary April

De dag daarna nam ik het verjaardagsstokje over. Mijn eerste verjaardag als moeder. Ook al heeft Olivia-Fay er nog geen idee van, ze is het aller-, allermooiste cadeau. ’s Avonds was het tijd om met de familie gezellig te eten bij ons favoriete restaurant.

Thehouseofkelly Photodiary April

Mijn zusje stuurde een te lief verjaardagssmsje met deze briljante foto erbij. Op links mijn zusje, op rechts in die hippe badpak zit ik. Let’s just say, back in the days. Om op te eten!

Thehouseofkelly Photodiary April

Zondags kwamen onze families om een lekker taartje te eten. Gerben en zijn neef hadden voor een overheerlijke saté barbecue gezorgd. Mijn lieve vader met zijn trots: zijn twee kleinkinderen. Een hele trotse opa. Na 4 dagen feest kunnen we ook dit jaar weer zeggen; we hebben een heerlijk verjaardagsweekend gehad.

Thehouseofkelly Photodiary April

Behind the scenes. Het was weer tijd om te shooten voor m’n blog. Olivia-Fay ging gezellig mee en keek geduldig toe hoe de foto’s werden gemaakt.

Thehouseofkelly Photodiary April

Ook was het weer tijd voor afspraken voor m’n blog in Amsterdam en had ik nog even tijd voor een koffiedate met mister George. Altijd fijn en gezellig. En dan ook nog eens uitzicht op de mooie Chanel winkel tijdens het koffie drinken is helemaal een feestje. Het Tiffany & Co tasje dat op tafel staat is voor Olivia-Fay. De Chanel tas op links is van…

Thehouseofkelly Photodiary April

Olivia-Fay voor het eerst met een strik. Wat staat het haar beeldig! Een dubbele knoop erin, ervan afblijven, en de strik bleef de hele dag op haar hoofd. We hadden ’s middags de verjaardag van opa en Olivia-Fay kreeg natuurlijk de nodige aandacht. Maar dat krijgt ze ook zonder strik…

Thehouseofkelly Photodiary April

Matching hair bows. Zoiets als twinning is winning? Hahaha!

Thehouseofkelly Photodiary April

Nog even in haar pyjama lekker aan het spelen voor het naar bed toe gaan.

Thehouseofkelly Photodiary April

Wat een geluk, het was weer tijd voor een avondje uit met mijn knappe man. Heerlijk sushi eten, gin tonics drinken en daarna nog even naar de kroeg voor één drankje. Zo fijn om dat zo samen te blijven doen.

Thehouseofkelly Photodiary April

Monday morning, say cheese. Mijn ouders zijn heerlijk op reis naar Zuid-Afrika en mijn zusje is de reis van haar dromen in Nieuw-Zeeland aan het maken. Haar lieve hondje George logeert voor een maandje bij ons. Dus deze gezellige foto werd gestuurd naar de familie app.

Thehouseofkelly Photodiary AprilTijd voor Pasen en hoe schattig ziet ons paashaasje eruit? Klaar voor haar eerste paasbrunch, gezellig bij mijn oom en tante. De oren bleven niet lang op natuurlijk.

Thehouseofkelly Photodiary April

Familie kiekje! De dochter van vrienden van ons en dus het vriendinnetje van Olivia-Fay werd 1 jaar en dat werd gezellig gevierd. Over 3 maanden is onze kleine meid jarig en vieren we haar eerste verjaardag. Wat gaat de tijd toch snel. Maar voordat het zover is hebben we eerst weer heel veel mooie andere dingen in het vooruitzicht. Het wordt weer een drukke en gezellige maand.

To read & see more from inspiring women:  Prêt à Pregnant

And you can find the article here

Would love to see your comment or questions.

Click on the love button for some love!

4

No Comments

Leave a Reply