The House Of Kelly

Photodiary & Prêt à Pregnant January

By ThehouseofKelly.comPhoto Diary new mom Kelly from The House of Kelly

Kelly Janssen is de eigenaresse van de blog www.thehouseofkelly.com en woont samen met de liefde van haar leven Gerben, en babygirl Olivia-Fay. Naast het hebben van haar eigen blog, werkt ze 3 dagen per week als een office manager. Ze houdt van reizen en tijd doorbrengen met haar familie en vrienden. In haar blog op Prêt à Pregnant geeft ze ons een kijkje in haar leven als kersverse moeder.

Thehouseofkelly Photodiary January

Onze eerste kerst was afgelopen december een feit. Wat heerlijk kerst met ons kleine meisje. Natuurlijk moest er met een kleine knipoog een leuke familie foto worden gemaakt. Toen ik dit pakje voor Olivia-Fay zag dacht ik dit kleine kerstvrouwenpakje zou haar geweldig staan.  Zie hier het lieve resultaat.

Thehouseofkelly Photodiary January

Na een heerlijke en gezellige feestmaand waarin Gerben en ik met elkaar genoten hebben van 2 weken vrij was de maand januari weer daar. Allebei weer aan het werk, gezond eten, lekker sporten en weer fijn naar Knap voor mijn LPG behandelingen.

Thehouseofkelly Photodiary January

Kleine Olivia-Fay begint zo hard en goed te groeien. Je merkt met de week dat ze steeds meer gaat ontdekken. Op het grote bed van papa en mama wordt er goed geoefend om lekker te rollen, te bewegen en veel te lachen.

Thehouseofkelly Photodiary January

Heerlijk om nu met z’n drieën een gezin te zijn en te leven maar even quality tijd voor ons twee is ook een must. En dus gingen we naar Zaandam voor een nachtje weg. Even lekker shoppen, eten en genieten.

Thehouseofkelly Photodiary January

Gelukkig slaapt Olivia-Fay ‘s nachts als een roosje dus onze nachtrust was nu niet anders dan anders. Maar ‘s morgens wakker worden zonder ons meisje was even raar. Toen er op de deur werd geklopt en dit ontbijt werd binnen gebracht was dit wel echt een luxe van een nachtje weg.

Thehouseofkelly Photodiary January

Na het heerlijke ontbijt konden papa en mama ook weer niet wachten om weer samen te zijn met ons meisje. Een echte zondag met een warm badje, lekker knuffelen en een manicure en pedicure.

Thehouseofkelly Photodiary January

Het was weer tijd voor outfit foto’s shooten voor mijn blog. Mijn man en zusje zijn zo lief om mij daarmee te helpen. Dit keer was mijn zusje fotograaf en Olivia-Fay was gezellig mee. Vanuit haar Joolz kinderwagen ligt ze er gezellig bij. Af en toe even boven de kinderwagen hangen en geluidjes maken en zo houdt de kleine dame het met gemak vol.

Thehouseofkelly Photodiary January

En ‘ineens ‘ is Olivia-Fay 6 maanden oud. Al die clichés met wat gaat de tijd toch snel, zijn echt waar! Een ieniemienie mijlpaal verdiend natuurlijk ook een ieniemienie feestje. Feestje met het thema roze, uiteraard. Opa’s, oma’s en tante kwamen op visite voor een lekker taartje.

Thehouseofkelly Photodiary January

Wat een koud weer is het afgelopen tijd in Nederland geweest. Maar wel zonnig weer en een lekker zonnetje maakt ons allemaal blij. Dus hup naar Sonsbeek park Arnhem voor een fijn rondje. Lekker frisse wind, sneeuw dat langzaam verdwijnt en een klein zonnetje. Dus zo liep de familie fijn lopend en genietend rond. Daarna een warme fles voor Olivia-Fay en cappuccino voor papa en mama en nog even na genieten en opwarmen.

Thehouseofkelly Photodiary January

Maandagmorgen vraagt om maandagmorgen koffie. Grote koppen en een paar graag!

Nieuwe week: nieuwe afspraken voor de blog, werken, sporten en quality tijd met elkaar.

To read & see more from inspiring women:  Prêt à Pregnant

And you can find the article here.

Would love to see your comment or questions.

Click on the love button for some love!

 

4

3 Comments

 • Reply
  Daisy
  February 19, 2017 at 11:53 am

  Allerleukste!!! ❤️

 • Reply
  Ash
  February 12, 2017 at 9:40 pm

  Sis!! you are the most stylish momma every!! absolutely love all your outfits!!! BEST!!! I cant wait to see little Olivia Faye again this summer!! xxxx

  • Reply
   admin
   February 13, 2017 at 12:52 pm

   What a sweet compliment sis! Sooo sweet! Olivia-Fay can’t wait to see you and uncle Scott! Let it be summer real quick!

  Leave a Reply