Babygirl Olivia-Fay My Outfits The House Of Kelly

Olivia-Fay & Superga

By ThehouseofKelly.com

Olivia-Fay is druk aan de wandel. Het begon natuurlijk met kleine stapjes. Kleine stapjes in het rond en daarna werden de stapjes steeds groter en meer. Ze is nog druk aan het oefenen en dus is deze kleine dame aan de beurt voor schoentjes.

By ThehouseofKelly.comZe ging van sokjes, naar slofjes, naar leren slofjes en nu wordt het tijd voor schoentjes. De leren slofjes waren fijn voor in huis. Zo kon ze langzaam wennen aan schoeisel aan haar voetjes. Ze loopt nog niet zelfstandig buiten maar dat gaat natuurlijk wel binnenkort gebeuren. Je ziet haar met de dag vooruitgaan.  Het weer wordt steeds kouder en dus voldoen de leren slofjes niet meer.

By ThehouseofKelly.comTijd voor echte stappers! En ons oog viel op de schoenen van Superga. Deze sneaker geeft onze kleine dame comfort voor de hele dag.

De Lameb 2750 is een volledig ademende canvas schoen met een rubberzool. Perfect voor de aankomende seizoenen. Olivia-Fay is klaar om grote stappen te gaan maken.

By ThehouseofKelly.comMaar tussen al het wandelen door, moet er natuurlijk ook uitgerust worden. Uitrusten met mama en een lekker koekje.

By ThehouseofKelly.com

By ThehouseofKelly.com

Voor deze gave sneakers of andere gave schoenen: Superga

Would love to see your comment or questions.

Click on the love button for some love!

6

No Comments

Leave a Reply