Babygirl Olivia-Fay The House Of Kelly

Olivia-Fay & Shoesme

Per ThehouseofKelly.com

Daar zit ze, ons kleine meisje. Ineens lijkt ze zo groot. Haar haren passen sinds vorige week in een klein knotje. Zolang we niet wijzen naar het knotje of erover praten, blijft het knotje op zijn plek. Ze draagt sinds kort skinny jeans spijkerbroekjes. Wat haar zo leuk staat. Dit samen maakt haar ineens zo groot vind ik. Grote meisjes willen natuurlijk ook leuke stoere schoenen. En dus gingen we op zoek naar nieuwe schoenen.

Per ThehouseofKelly.com Mijn oog viel op deze sneakers met gekleurde sterren. Stoer maar tegelijkertijd liefjes, dat echt bij Olivia past.
De schoenen zijn uitgevoerd in leer met een zilver metallic finish. Op het leer zijn sterren gestikt in verschillende kleuren en shiny materialen. De schoen is volledig gevoerd met leer en het voetbed is uitneembaar. De zool is soepel en zorgt tegelijkertijd voor genoeg ondersteuning en stevigheid voor meiden die al zelfstandig lopen. Precies wat Olivia-Fay nodig heeft.
By ThehouseofKelly.comOlivia-Fay is blij met haar nieuwe stappers! Ze stapt er heel snel en goed op. Als je aan haar vraagt of ze nieuwe schoenen heeft, wijst ze meteen naar het schoenen. Tussen het wandelen door, nemen we af en toe even een kleine pauze. Dat vindt mama die op haar hakken loopt, helemaal niet erg.:)
By ThehouseofKelly.com By ThehouseofKelly.com By ThehouseofKelly.com

Voor deze gave sneakers of andere gave schoenen: Shoesme

Would love to see your comment or questions.

Click on the love button for some love!

7

No Comments

Leave a Reply