Babygirl Olivia-Fay The House Of Kelly

Olivia-Fay & Puckababy

By ThehouseofKelly.comDe herfst is hier en de winter komt eraan. De nachten worden kouder en dus hebben wij sinds afgelopen weekend ons heerlijk warme winterdekbed op bed liggen. Dus ook voor Olivia-Fay werden er winterse maatregelen getroffen. Dit slaperige snoetje slaapt sinds kort in haar nieuwe Puckababy slaapzak. Wat een groot succes!

By ThehouseofKelly.comOlivia-Fay heeft het snel warm. Vooral toen het zo warm was in de zomer. Maar nu is het herfst en s’nachts ligt ze uiteraard stil en koelt ze af. Daarnaast beweegt ze heel veel in haar slaap. Dus dekentjes en lakentjes blijven zeker niet zo liggen zoals we die s’avonds lekker warm over haar heen hadden gelegd. Je wilt niet dat ze het te warm heeft maar zeker niet te koud. Ons huis is goed geïsoleerd en we hebben nooit de verwarming aan op de bovenverdieping. Romper, pyjama? Met of zonder slaapzakje? Laken of deken? Mijn partner en ik werden er een beetje onrustig van en wisten niet waar we goed aan deden. Totdat mij nicht mij tipte over Puckababy.

By ThehouseofKelly.com Puckababy handelt in goede slaap. Het label ontwerpt de mooiste slaapproducten van de beste materialen, om onze kleintjes een gezonde nachtrust te bieden en uitgeslapen te laten ontwaken. Puckababy besteedt buitengewoon veel aandacht aan de veiligheid van haar producten. De naam 4 seasons slaapzak zegt het al, de slaapzak is niet alleen voor de winter en herfst geschikt maar ook voor de lente en de zomer. De slaapzak is in een handomdraai om te toveren tot een slaapzak voor een ander seizoen. De slaapzak is in lengte verstelbaar. Olivia-Fay is nog een klein meisje en dus ideaal dat de slaapzak door middel van drukknoopjes aan de achterkant kleiner gemaakt kan worden. De lengte van de slaapzak is 100 cm en dat betekent dat je jarenlang met de slaapzak kunt doen!

By ThehouseofKelly.com

By ThehouseofKelly.com

Puckababy

Wil je ook een Puckababy Bag 4 Seasons bestellen of voor meer informatie: Puckababy

Wanneer je je aanmeldt op de Puckababy site blijf je op de hoogte, wordt je lid van de Puckaclub en ontvang je 10 GRATIS hartjes♥ .

Deze ♥ zijn direct in te wisselen voor € 5,- korting of je kunt sparen voor een volle kaart (20 hartjes) t.w.v.  € 20,- of een GRATIS Cover Kidz t.w.v. € 40,-

Would love to see your comment or questions.

Click on the love button for some love!

10

No Comments

Leave a Reply