Babygirl Isabella-Beau Babygirl Olivia-Fay The House Of Kelly

Olivia-Fay & Isabella-Beau + Shoesme


Per ThehouseofKelly.com
Oh wat heerlijk dat de dagen weer wat langer licht zijn. Eind deze maand gaat zelfs de klok weer een uur vooruit, heerlijk. Wat mij betreft kan de lente niet snel genoeg beginnen. Bij een nieuw seizoen horen natuurlijk ook nieuwe schoenen. Shoesme heeft de nieuwste lente/zomercollectie online staan en mocht je nog niet in de lente-mood zijn, dan ben je dat na het zien van de nieuwste collectie zeker. Heerlijke zomerse kleurtjes, printjes, modellen… echt te leuk!

Maar dit zijn ze geworden! Te leuk hè? En natuurlijk weer twinning. Was de keus van de meisjes zelf. Olivia wilde graag de poes met de cupcake, haar eigen uitspraak. waarop Isabella zei, die wil ik ook! En ik wil het fruit mama. Ja die wil ik ook riep Olivia. Mag dat mama?

Zeg nu zelf, hoe leuk zijn deze witte sneakers met fruit? Een paar pailletten, veters die de sneakers nog leuker maken. De sneakers zijn licht van gewicht en zitten heel comfortabel. Vanaf de eerste dag dat de meisjes de schoentjes aantrokken, hebben ze de schoenen de hele dag probleemloos aan gehad. Dus inlopen is niet ter sprake. Ideaal toch? Ze hebben een handige ritssluiting en in de fase ‘ik wil alles zelf doen’ is het ideaal dat ze de schoentjes zelf aan- en uit kunnen doen.

Ik begrijp Olivia’s keuze ook volledig, een roze cupcake, een poes, een aardbei en met een kleine animal print. Zo schattig! Ze zijn helemaal van leer en zijn perfect voor rennen en spelen.

Laat het voorjaar maar komen Olivia-Fay & Isabella-Beau zijn er helemaal klaar voor.
Ben jij al aan het kijken voor je kindjes voor nieuwe lente/zomer schoenen?

Voor deze gave sneakers en de rest van de nieuwste collectie: Shoesme

Graag uw reactie of vragen.

Klik op de liefdesknop voor wat liefde!

5

No Comments

Leave a Reply