Babygirl Isabella-Beau Babygirl Olivia-Fay The House Of Kelly

Olivia-Fay + Isabella-Beau & Shoesme

By ThehouseofKelly.com

Oh wat heerlijk dat de dagen weer wat langer licht zijn. Over twee weken gaat zelfs de klok weer een uur vooruit, heerlijk. Wat mij betreft kan de lente niet snel genoeg beginnen. Bij een nieuw seizoen horen natuurlijk ook nieuwe schoenen. Shoesme heeft de nieuwste lente/zomercollectie online staan en mocht je nog niet in de lente-mood zijn, dan ben je dat na het zien van de nieuwste collectie zeker. Heerlijke zomerse kleurtjes, printjes, modellen… echt te leuk! Ik heb er twee dagen over gedaan om keuzes te maken, haha!
Ik vond alles zó leuk.

Maar dit zijn ze geworden! Te leuk hè? Ik koos weer voor twinning natuurlijk.

Alleen qua kleur maakte ik wel een andere keus dan anders. Geen roze dit keer….Want zeg nu zelf, hoe leuk zijn deze witte sneakers met rode lipjes en luipaardprint? De sneakers zijn licht van gewicht en zitten heel comfortabel. Vanaf de eerste dag dat de meisjes de schoentjes aantrokken, hebben ze de schoenen de hele dag probleemloos aan gehad. Dus inlopen is niet ter sprake. Ideaal toch?
Ze hebben een handige ritssluiting en in de fase ‘ik wil alles zelf doen’ is het ideaal dat ze de schoentjes zelf aan- en uit kunnen doen.

En hoe snoezig zijn de sandaaltjes? Ook de sandalen hebben een touch of leopard. Zo schattig! Ze hebben een voorgevormd voetbed gemaakt van kurk en daardoor heel licht van gewicht. Ook deze zijn perfect voor rennen en spelen en natuurlijk helemaal perfect als het zonnetje schijnt.
Olivia is dol op sandalen, ze vraagt nu al iedere dag: Mag ik vandaag m’n sandalen aan? Ze vallen net een maatje kleiner en dus hebben we een maatje groter genomen.

Laat het voorjaar maar komen Olivia-Fay & Isabella-Beau zijn er helemaal klaar voor.
Ben jij al aan het kijken voor je kindjes voor nieuwe lente/zomer schoenen?

Voor deze gave sneakers & sandalen en de rest van de nieuwste collectie: Shoesme
Directe links: Sneakers en sandalen.

Would love to see your  comment or questions.

Click on the love button for some love!

7

No Comments

Leave a Reply