Babygirl Olivia-Fay The House Of Kelly

Olivia-Fay & Birthday party

By ThehouseofKelly.com
Hiep, hiep, hoera onze lieve oudste babygirl is 2 jaar oud geworden!?
Om maar gelijk met alle clichés te beginnen, twee jaar alweer?! Waar blijft de tijd? Ze wordt zo snel groot!
Gelukkig kunnen we volmondig zeggen dat we er volop van genieten. Ze is zo’n heerlijk en lief meisje, een meisje met een eigen willetje en die zo ontzettend lief is. Ze is een echte knuffelkont en is gek op gezelligheid. En het lijkt, sinds ze twee is geworden, ze steeds meer begint te kletsen en steeds begrijpelijker begint te kletsen. Ik denk dat het (kan bijna niet) nog gezelliger wordt.

By ThehouseofKelly.comEn wie jarig is geeft een feestje!  Op de dag van Olivia’s verjaardag hadden we opa’s, oma’s en tante uitgenodigd. We aten een lekker taartje, uiteraard werd er  volle borst gezongen, werd ze verwend met cadeau’s en dronken we een glaasje bubbels op haar. Wat een gave cadeaus heeft ze gekregen! Van een glijbaan, tipi tent, schoonmaakkar tot aan een opblaasbare unicorn van maar liefst twee meter groot. De volgende morgen wist Olivia niet wat ze zag toen alle cadeaus (afgezien van Dolly the unicorn) in de woonkamer stonden.

Zondags gaf ze een gezellig feestje voor de familie. Er werden nog meer ballonnen en slingers uit de kast gehaald om het huis helemaal te versieren. Alle feestartikelen hadden we bij Partydeco.nl besteld. Met een handige heliumtank vulde opa Ton alle ballonnen, oma Maureen versierde het cadeau, de feestelijke waaiers werden op tafel gelegd en gouden brilletjes met daarop hooray. De polaroid camera lag klaar om alles vast te leggen.
De jarige droeg een een mooi kroontje inclusief toverstaf, die ze tot aan dat ze naar bed ging op wilde houden.
Oma Truus had prachtige feestjurken voor beide meisjes gemaakt, bloed, zweet en tranen gekost maar het eindresultaat was dan ook echt werkelijk prachtig. En bij een verjaardagsfeestje hoort natuurlijk taart! We bestelden de taart bij Jeigentaart.nl. Een roze taart van 3 verdiepingen met 7 Disney figuren, te leuk! En ook nog eens heel lekker!

By ThehouseofKelly.comEr werd uit volle borst voor Olivia gezongen, de taart werd aangesneden en opgesnoept, het zonnetje scheen, glaasjes wijn werden er geschonken en er was heel veel gezelligheid.

By ThehouseofKelly.comDe brilletjes werden door opa’s, oma’s en tantes opgezet voor een leuke foto. Isabella begreep alleen niet helemaal wat dat ding op de neus bij iedereen deed.;)

By ThehouseofKelly.comFamily picture!

By ThehouseofKelly.comEn Olivia kreeg van ons een auto! Wat een schik en plezier heeft ze daar al van! Deurtje open, deurtje dicht, haar knuffel gaat erin, eruit, erin, eruit. Het eten mag wat haar betreft in de auto worden geserveerd. Denk dat een Mc Drive in de tuin zeker een wens van haar zal zijn. Ze scheurt ermee door de tuin alsof ze al daadwerkelijk kan autorijden. Zo leuk om te zien!

De dag na het feestje was het tijd om schoon te maken en op te ruimen, gelukkig had ik de allerbeste hulp: Olivia inclusief haar eigen schoonmaakkar.

Feestartikelen: Partydeco.nl

Taart: Jeiegentaart.nl

Littel Tikes auto: via MGA

Would love to see your comment or questions.

Click on the love button for some love!

14

No Comments

Leave a Reply