Babygirl Olivia-Fay The House Of Kelly

Olivia-Fay & Birthday party 3 years

By ThehouseofKelly.com

Afgelopen vrijdag, 26 juli werd onze lieve Olivia-Fay 3 jaar. Ons oudste meisje alweer 3! Toen ik met de voorbereidingen voor haar verjaardag begon, begon ik ook met foto’s terug te kijken rondom haar geboorte. Beetje emotioneel was ik wel hoor. Het is gewoon bizar hoe snel de tijd gaat. Maar we genieten iedere dag van haar en we zijn super trots op onze kleine dame. Terug naar de party, afgelopen weekend was een weekend met veel ballonnen, cadeaus en heel veel lekkernijen. Ik laat het jullie zien!

Vrijdagmorgen kwam ik al zingend en met een grote bos ballonnen op haar kamertje. Op ons grote bed zongen papa, mama en Isabella uit volle borst voor de jarige. Papa begon iets later op zijn werk en dus was er tijd voor koffie en samen broodjes eten. Maar eigenlijk zat de jarige op haar verjaardagscadeau te wachten. Nou en eerlijk gezegd, ik ook. Ik vond het zo leuk om haar te verrassen dat ik ook stond te popelen. Dus snel naar buiten, naar de tuin en daar stond haar cadeau… Een eigen huisje! Oooh wat was ze blij! Ze vond het echt prachtig. Een eigen huisje, eigen voordeur incl deurbel, een eigen keukentje plus twee plantenbakken. 3 jaar en nu al op kamers. Hahaha!
Oftewel The House of Olivia & Isabella. Speelhuis, Kidkraft.

Maar jarig of niet de boodschappen riepen en dus gingen we zoals altijd op vrijdagmorgen boodschappen doen. Opa en haar ballon gingen gezellig mee.
Olivia-Fay mocht bij de bakker haar eigen gebakje uitkiezen. Het was immers een feestdag!

Na haar middagslaapje stond er een doos op haar te wachten. En wat bleek die kwam van de allerliefste tante uit Australië. Een ballon met een te lieve foto van Olivia & Daisy met een nog liever kaartje erbij. Daarna werd er een foto van Olivia & Isabella met de ballon gemaakt en gestuurd. Om vervolgens even te facetimen met elkaar. Dus tante Dee was er zeker bij.

Ik vroeg een paar dagen voor haar verjaardag aan Olivia, wat wil je voor je verjaardag? Het werd even stil waarop ze zei: een paraplu. Ik was redelijk verrast natuurlijk. Ik zei die paraplu gaan we regelen. En wat zou je nog meer willen? Pizza uit het huisje riep ze! Hahah! Nou en als je jarig bent mag je natuurlijk kiezen wat je wilt eten en dus wij aten pizza uit de pizzarette met de lieve opa’s en oma’s. Want die kwamen ‘s middags voor een cadeautje, borreltje en hapje langs. Zo gezellig!

Zondag was de echte feestdag! Olivia gaf haar feestje voor de familie.
Zaterdagavond hadden Ger en ik een bruiloft gehad, wat erg gezellig was! Maar toch ging de wekker om 7 uur. Het was namelijk tijd om ballonnen op te blazen. Nou gelukkig hoefde ik niet zelf te blazen 😉 maar een heliumtank deed het werk. Na een uurtje kon ik naar boven om Olivia te verrassen. Ze vond het prachtig een slaapkamer vol met ballonnen.

By ThehouseofKelly.com
Party team ready for a little party.

Aangezien Olivia dol is op roze en Minnie Mouse was het thema voor haar feestje zo bedacht. De taart hadden we bij Jeeigentaart besteld, de ballonnen en versiering bij Partywinkel en de party outfits bij So Cute.

Nou genoeg roze en Minnie zou ik zeggen.

By ThehouseofKelly.com

Na een gezellige dag kwamen we allemaal tot de conclusie, Olivia’s 3de verjaardag was heerlijk, gezellig en zeer geslaagd.

Would love to see your comment or questions.

Click on the love button for some love!

30

2 Comments

 • Reply
  Daisy
  August 1, 2019 at 3:56 am

  Heerlijk, wat een feest!! ❤️

  • Reply
   Thehouseofkelly
   August 1, 2019 at 9:11 am

   Gaan we in september dunnetjes overdoen!❤️

  Leave a Reply