My Go-To-Places The House Of Kelly

My Go to Places: Pillows Grand Hotel Ter Borch

By ThehouseofKelly.com
Met twee kleine kindjes kom je wat minder toe aan quality time voor twee. Maar afgelopen weekend was het tijd voor quality  time voor mijn man en mij. De kindjes mochten een nachtje bij opa en oma logeren. En wij mochten heerlijk een nachtje in Pillows Grand Hotel Ter Borch in Zwolle slapen. Wat hebben we genoten!

Nadat mijn ouders de kindjes hadden opgehaald, stapten wij in de auto en reden we naar Zwolle. Na 45 minuten rijden kwamen we aan bij Pillows Grand Hotel Ter Borch. De auto konden we op de naast gelegen parkeerplaats parkeren.

Pillows Grand Hotel Ter Borch is een prachtig 4 sterren hotel.

Het hotel is gevestigd in een voormalig politiebureau uit de 19de eeuw en is in 2017 volledig gerenoveerd en beschikt over 41 kamers. Het hotel is ideaal gelegen vlakbij  het stadscentrum van Zwolle, het treinstation en het Stedelijk museum bevinden zich op een paar minuten loopafstand. Het hotel krijgt een score van maar liefst een 9,2.

Bij binnenkomst voelt het hotel niet als een hotel maar eerder als een ‘home away from home’ aan. Het hotel kent geen standaard receptie maar een welkom in de The Living. The Living is het hart van het hotel waar een warm welkom, de check-in en de culinaire mogelijkheden samenkomen op een fijne plek. Gasten kunnen hier rustig een boek lezen bij de haard, genieten van een kopje koffie of zoals wij deden genieten van een vrijdagmiddagborrel.

Na het warme welkom van de hostess, werd ons een welkomstdrankje van het huis aangeboden. Een heerlijke vrijdagmiddagborrel bij de haard. Proosten op ons nachtje weg met een drankje en lekkere snacks.

 Toen de deur van onze kamer openging voelden we meteen het warme gevoel van de kamer. Het design van de kamers en suites zijn geïnspireerd op het karakter van het pand. Warme, lichte en ruime kamers. Nadat we ons hadden opgefrist was het tijd voor het diner.

Na een heerlijke nachtrust van maar liefst 8 uur aaneengesloten was het tijd voor het ontbijt. Het ontbijt was in een woord genieten. Naast het heerlijke eten, hadden we rustig de tijd voor een extra kopje koffie. The Domestic Kitchen waar naast de served breakfast, andere lekkernijen worden geserveerd.

Na het ontbijt stapten we naar buiten, op naar het centrum van Zwolle voor een gezellig dagje winkelen en alle Carnaval vierende mensen bekijken.

Bye bye Pillows Grand Hotel Ter Borch. Bedankt voor je fijne en goede service!

Je kunt dit heerlijke hotel & andere Pillows hotels hier vinden:

https://www.pillowshotels.com

Vorig jaar mochten we al genieten van Pillows Anna van den Vondel hotel Amsterdam hotel. Lees hier meer.

Would love to see your comment or questions.

Click on the love button for some love!

13

No Comments

Leave a Reply