Babygirl Isabella-Beau The House Of Kelly

Isabella-Beau & Stokke Sleepi

By ThehouseofKelly.comHoe fijn is het om artikelen en producten te kopen waar je heel lang plezier van hebt? Dat geldt zeker voor babyartikelen. Je moet zoveel kopen en vaak is het maar voor een korte periode. Voor het Stokke Sleepi wiegje geldt dit echter niet. Dit wiegje groeit met je kindje mee.

By ThehouseofKelly.comDe Stokke Sleepi is te gebruiken vanaf de geboorte. De wieg heeft een ovale vorm wat ervoor zorgt dat je kindje zich extra veilig voelt. Het wiegje is in hoogte verstelbaar, je kunt het matrasje op de hoogte plaatsen die jij het fijnste vindt.

Je kunt het wiegje voor je kindje gebruiken vanaf 0 tot ongeveer 3 jaar. Wat heel fijn is, is dat je het wiegje ook in lengte kunt verstellen. Zo blijft het voor je baby hetzelfde bedje, alleen net iets groter.  Een handig voordeel is is dat het wiegje wieltjes heeft. Daardoor rij je de wieg gemakkelijk van de ene plek naar zoals bij ons thuis, de serre. Zodat Isabella-Beau wanneer het zonnetje schijnt, lekker in het zonnetje kan liggen.

Daarna kun je de Stokke Sleepi, met behulp van een uitbreidingsset, ombouwen tot een juniorbed. Een bedje voor een peuter tot ongeveer 10 jaar. Super handig! Het bedje is te koop in 3 verschillende kleuren; naturel, wit of walnoot.

By ThehouseofKelly.comWij kozen voor de witte uitvoering. inclusief mooie sluier. Wij hebben het wiegje nu in onze woonkamer staan. Zo kan ze in het begin fijn bij ons in de buurt zijn en wij uiteraard bij haar. Op haar teentjes staat Olivia-Fay graag bij het bedje te kijken en ligt haar zusje te hoog om met haar te kunnen spelen. Wanneer Isabella-Beau iets ouder is, gaat het wiegje naar haar eigen kamertje.

By ThehouseofKelly.com

By ThehouseofKelly.com

By ThehouseofKelly.comBy ThehouseofKelly.com

 De Sleepi mini van 0 tot ongeveer 6 maanden.

De eerste fase is de Sleepi wieg; met wieltjes zodat je het bedje makkelijk kunt verplaatsen. De ene dag zet je het wiegje in de ouderslaapkamer en de andere dag in de babykamer zodat je kindje kan wennen aan alleen slapen in het eigen kamertje.
Het hemeltje geeft je baby een veilig en knus gevoel.

Het Sleepi ledikant tot ongeveer 18 maanden.

Door de wieg met enkele onderdelen uit te breiden is het sleepi ledikant gemaakt. De matras kun je op twee posities plaatsen. De hoogste positie zodat je makkelijk je kindje kunt oppakken of de onderste wanneer je kindje al kan staan en wat meer bewegingsvrijheid nodig heeft. Bovendien geven de spijltjes je kindje wat houvast en kan je hem of haar goed blijven zien.

 Van 18 maanden tot ongeveer 3 jaar.

Haal de wieltjes onder het bedje vandaan en verwijder één van de zijkanten. Nu kan je kindje zelf, veilig, zijn bedje in en uit.

De Sleepi junior vanaf 3 jaar tot ongeveer 10 jaar.

Door een extra zijkant toe te voegen aan de achterkant van het ledikant maak je dit ultieme juniorbed. Door de meegeleverde bodemplaat en matras heeft je kindje hier jaren lang plezier van.
Tevens is dit juniorbed te gebruiken als bankje.

Would love to see your comment or questions.

Click on the love button for some love!

31

No Comments

Leave a Reply