Babygirl Isabella-Beau The House Of Kelly

Isabella-Beau & Kraamtijd

By ThehouseofKelly.comWe zitten nog steeds op onze roze wolk. En stiekem wil ik daar heel graag nog heel lang op blijven zitten. Want wat is het een fijne tijd. Bij Olivia-Fay hadden we zo’n fijne kraamtijd en ik had bijna niet gedacht dat dat voor een tweede keer weer zou lukken. Maar dat is zeker gelukt!

By ThehouseofKelly.comMeet: Isabella-Beau. Onze prachtige dochter en kleine zusje. Wat zijn we trots! Op zondag 10 december 2017 na een bevalling van 5 uur, zonder pijnbestrijding is ons mooie meisje om 6:59 geboren. Wat een onbeschrijfelijk gevoel gaat er dan (weer) door je heen als je je kleine hummeltje in je armen kan sluiten. Zoveel prachtige emoties…
By ThehouseofKelly.comTer controle van de glucose van Isabella-Beau verbleven we 24 uur in het ziekenhuis ter observatie. Gelukkig was er de mogelijkheid voor een familiekamer en dus sliepen we fijn met z’n drietjes op een kamer. En voor Olivia-Fay betekende dat een extra nachtje bij mijn ouders. Die vonden dat ook helemaal niet erg.By ThehouseofKelly.comNatuurlijk konden we niet wachten om Olivia-Fay aan haar zusje voor te stellen. Helaas was het slecht weer en was er veel sneeuw gevallen die zondag. De wegen werden steeds slechter gangbaar. Maar gelukkig viel het uiteindelijk mee en was het voor mijn ouders toch mogelijk om met Olivia-Fay naar het ziekenhuis te komen. De eerste kennismaking zorgde natuurlijk bij deze mama voor de nodige traantjes, echte pure gelukstranen.
By ThehouseofKelly.comKleine Isabella-Beau dronk netjes haar flesjes leeg, poepte en plaste er goed op los, haar glucose was keurig en dus mochten we maandagmorgen fijn naar huis. Mijn man regelde een mooie grote ballon, een rolstoel, deze foto en toen was het tijd om naar huis toe te gaan.
By ThehouseofKelly.comDe eerste ochtend met z’n viertjes in ons fijne huis. Wat een rijkdom!
By ThehouseofKelly.comHeerlijk, rustige ochtenden. Tijd voor ontbijt, koffie, kindjes in bad, veel knuffelen en lekker lang in m’n badjas.By ThehouseofKelly.comHet schattigste en liefste gaapje van ons kleine aapje.By ThehouseofKelly.comOlivia-Fay is een hele trotse en lieve zus. Ze geeft haar zusje zoveel kusjes op een dag. Ze vind Isabella-Beau reuze interessant maar haar speelgoed blijft gelukkig ook heel interessant.By ThehouseofKelly.comEen hele trotse papa lekke met zijn meisje op de bank en voor de televisie. Alleen oog voor de televisie heeft papa niet meer.By ThehouseofKelly.comWat een lieve kraamhulp hadden we. Ze heeft Olivia-Fay leren traplopen en had alle tijd en zorg voor ons. En een beetje extra tijd voor Olivia-Fay. Olivia-Fay liep de hele dag achter haar aan en hielp haar met stofzuigen.?By ThehouseofKelly.comWat zijn we verwend met lieve kaarten, mooie cadeautjes en prachtige bloemen. Zoals deze prachtige bos van Prêt à Pregnant. Zo attent en lief van iedereen.By ThehouseofKelly.comIsabella-Beau drinkt gelukkig heel goed en drinkt graag alle flesjes leeg. Dus haar groei gaat gelukkig ook heel goed. Na 8 dagen zat ze weer op haar geboortegewicht.
By ThehouseofKelly.comTijd voor een lekker badje voor Olivia-Fay.By ThehouseofKelly.comIn onze woonkamer staat een bedje van Stokke voor Isabella-Beau. Zo kan ze in het begin fijn bij ons in de buurt zijn en wij uiteraard bij haar. Op haar teentjes staat Olivia-Fay graag bij het bedje en ligt haar zusje te hoog om met haar te kunnen spelen. Lees hier meer over het Stokke Sleepi wiegje.By ThehouseofKelly.comZo trots en blij toen de geboortekaartjes binnenkwamen. Wat zijn ze mooi geworden. We hadden al een proefdruk laten maken waar we helemaal weg van waren. Maar als dan haar naam, foto en gegevens er staan, is het echt je eigen kaart. Je kunt hier meer lezen over het geboortekaartje.By ThehouseofKelly.comZien jullie die roze oortjes? Ja daar ligt Isabella-Beau!? Lekker warm in haar wiegje en de giraffe die een oogje in het zeil houdt.By ThehouseofKelly.comIsabella-Beau hield zichzelf goed op temperatuur en dus was het tijd om voor het eerst naar buiten te gaan. Wat was het heerlijk! Mijn vader ging gelukkig mee. Voor de gezelligheid uiteraard en voor de extra paar handen. Zo trots als een pauw liep ik achter de kinderwagen. Zo trots loop ik natuurlijk nog steeds rond.By ThehouseofKelly.com

Together we  make a family.

Mega zoetsappig en de liefde druipt er van af maar dat ons plaatje zo’n perfect plaatje zou worden hadden wij van te voren niet durven te hopen of te dromen.

Would love to see your comment or questions.

Click on the love button for some love!

20

6 Comments

 • Reply
  Paula
  December 31, 2017 at 9:14 am

  Lieve Kelly, wat hebben jullie een paar mooie meiden gekregen! Ik wens jullie alle liefde, geluk en goede gezondheid toe! Liefs Paula

  • Reply
   Thehouseofkelly
   January 2, 2018 at 7:49 pm

   Bedankt voor je lieve reactie en felicitatie! We zijn ook apetrots! Liefs, Kelly

 • Reply
  Daisy
  December 31, 2017 at 9:02 am

  De allerliefsten ❤️

  • Reply
   Thehouseofkelly
   January 2, 2018 at 7:48 pm

   Dat ben jij!

 • Reply
  Ellis
  December 31, 2017 at 8:40 am

  Wat een lieve foto’s! En wat een klein popje! Was ze iets te vroeg geboren? Of gewoon een heel klein lief meisje?

  Xx

  • Reply
   admin
   January 2, 2018 at 7:48 pm

   Bedankt voor je leuke reactie. Ze is gewoon een heel lief klein meisje inderdaad.;)
   Ze is bij 39 weken geboren, dus slechts een weekje te vroeg. Liefs, Kelly

  Leave a Reply