Babygirl Isabella-Beau The House Of Kelly

Isabella-Beau & Her room

 By ThehouseofKelly.com

Twee jaar geleden was dit kamertje mijn kantoor, vorig jaar sliep er een heel klein baby’tje en weer een jaar later is de kleine baby veranderd in een lief klein peutertje. Zo lekker cliché maar wat gaat de tijd toch hard lieve mensen. Maar goed als je een peuter bent dan wil je ook graag een peuterkamer. Oftewel de kamer van ons kleine peutertje kreeg een kleine metamorfose. Geen drastische verbouwing maar eigenlijk iets meer aankleding.;)

By ThehouseofKelly.com

Tadaaa! Dit is het eindresultaat geworden. Heeel blij mee! En ook Isabella is er heel blij mee!

Wij hebben er bewust voor gekozen om alle slaapkamers in huis hetzelfde aan te kleden. Dezelfde vloerbedekking, gordijnen en kleur muren. Niet echt heel erg hoog kinderkamer gehalte. Wij houden van roze maar niet van roze behang ed.;) Ik vind het leuker om de kamer aan te kleden met roze accessoires.

Isabella’s ledikantje is van Stokke en dit bedje genaamd Sleepi groeit met je kindje mee. Toen Isabella net was geboren stond het bedje in onze woonkamer. Na een aantal maanden is het bedje naar haar eigen kamer gegaan en hebben we de Sleepi mini omgetoverd to een Sleepi ledikant. Over een tijd kunnen we het ledikantje uitbreiden tot een open bedje. Meer over de Stokke Sleepi, lees je hier.

Isabella slaapt vanaf haar geboorte in de Sleepyhead. Zo gaven we haar vanaf het begin al een geborgen plekje in haar Sleepi mini. Nog steeds slaapt ze graag in haar Sleepyhead maar inmiddels is het de Sleepyhead Grand. Ik vond het een beetje kaal bij haar ledikantje en toen ik dit mooie kleed zag bij Caramella dacht ik meteen, die zal er perfect staan. Haar hobbelpaard hadden we eerst bij Olivia op de kamer staan en die is nu naar Isabella’s kamer gegaan.
Isabella klimt er graag ‘s morgens op en roept dan: wip, wap. De knuffels naast haar ledikantje zijn inmiddels uitgegroeid tot een ware dierentuin. Zij houden Isabella ‘s nachts goed in de gaten.;) In de vensterbank staan decoratieletters met haar naam. En een mandje van Manana ook uiteraard met haar eigen naam.

Bedje: Stokke Kleed: Caramella  Hobbelpaard: A little bird told me
Knuffels: Doudou Giraffe: Melissa & Dough via Bol.com Mand: Manana jewels Decoratieletters: Caramella

By ThehouseofKelly.com
Aan de kast hebben we niks veranderd, alleen de kleding is veranderd.;)
Kast: Ikea pax

Toen ik deze prachtige roze fauteuil zag wist ik meteen, die zal perfect staan op de kamers van de meisjes. Inmiddels is de fauteuil uitgeroepen tot troon.
Een echte troon voor een echte prinses.
Fauteuil: Richmond Interiors

By ThehouseofKelly.com

Wij hebben op onze overloop een Wall of Fame gemaakt, zie hier. En ik dacht ik vind het ook leuk om dat op de kamers van de meisjes te maken.
Uiteraard wel in kinderstijl. Zoals een schattige foto van Isabella, haar geboortekaartje, een gepersonaliseerde tekening van Isabella samen met Olivia en mama en een prinsessenjurk in een lijst.
Wall of fame: Ikea Ribba lijsten
Lijst met jurk: Caramella
Illustratie: Gemaakt door Sophie de Ruiter via Kidsdeco.nl

In plaats van naar de ballenbak bij de Ikea, een ballenbak thuis. Dat is toch te leuk? En hoe prachtig zijn deze kleuren?
Iedere morgen maken ze samen een duik in de ballenbak.
De fauteuil staat sinds haar geboorte op de kamer. Eerder gaf ik haar daar ‘s avonds haar de fles, inmiddels zitten we er samen in als we een boekje gaan lezen.
Ballenbak: Ritzy toys
Fauteuil: Leen Bakker Koffertje met naam & knuffel met initialen: Mrs. Design Knuffel zwaan: Doudou

By ThehouseofKelly.com

Vinden jullie het eindresultaat net als ik ook zo mooi geworden?

Would love to see your  comment or questions.

Click on the love button for some love!

 

34

2 Comments

 • Reply
  Gazme
  July 10, 2019 at 8:28 pm

  Heel erg mooi! Vooral de ‘wall of fame’ en de fauteuil. En natuurlijk de kussen van Mrs Designs! Rustig en schattig. Ik moet binnenkort die van mijn dochter ook aanpakken, dus kan gelijk inspiratie op doen.

  • Reply
   Thehouseofkelly
   July 12, 2019 at 11:47 am

   Wat een lieve complimenten, heel leuk om te horen. Rustig en schattig waren de key woorden. Succes en veel plezier met je dochters kamer. Liefs

  Leave a Reply