Babygirl Isabella-Beau The House Of Kelly

Isabella-Beau & Birthday present

By ThehouseofKelly.comVorige week werd ons kleine meisje 1 jaar oud! Ik was een paar weken geleden al bezig met de uitnodigingen te versturen, aan het kijken voor de juiste taart, alle feestartikelen en versieringen en ineens dacht ik een cadeau… Wat geven we Isabella-Beau cadeau? Want 1 jaar is een speciale leeftijd (maar dat zeg ik ook ieder jaar over mijn eigen nieuwe leeftijd haha) maar wat te geven? We wilden graag een cadeau geven waar ze lang plezier van zou hebben. Ik plaatste op mijn Instastory de vraag, wie weet er leuke cadeautips? Ik kreeg heel veel leuke tips en op verzoek zal ik die snel (lees van de week) delen. Via via kwam ik uit op de site van Kidkraft, een walhalla als het om kinderspeelgoed gaat. En terwijl ik op hun site keek zag ik het cadeau!

Wij verrasten Isabella-Beau met haar eigen roze keukentje. Zo’n schattig en leuk keukentje. Isabella-Beau loopt nog niet maar gaat wel steeds steviger staan en blijft ook steeds langer geleund staan. Ze trekt zich aan steeds meer op zoals aan de salontafel en de bank. Dit keukentje heeft een hoogte van 84 cm en is daardoor perfect om aan op te trekken en zo aan te staan.

Ook als ze op haar knieën zit kan ze precies op het blad kijken. Het keukentje heeft daardoor echt de perfecte hoogte voor haar.
Daarnaast heeft het keukentje verschillende deurtjes die makkelijk te openen en te sluiten zijn. Knoppen die geluid maken tijdens het draaien.
De keuken is zelfs zo luxe dat die een ijsblokjesmachine heeft.

En nog een groot voordeel de keuken is groot genoeg om samen mee te spelen. Want zo staat Isabella-Beau even te bellen en kan Olivia-Fay het gasfornuis in de gaten houden.:) Enig hè? En hoe leuk een roze keuken? Als het aan mij lag hadden wij zelf ook een roze keuken gehad. Maar ja it takes two.:)
Het keukentje wordt als een bouwpakket geleverd maar de gebruiksaanwijzing is heel duidelijk en alles is ontzettend netjes verpakt.
We laten het keukentje voorlopig beneden staan en straks gaat het keukentje naar haar eigen slaapkamer. Kunnen ze als we boven zijn er leuk mee spelen.

Kidkraft: Vintage roze keuken

Would love to see your comment or questions.

Click on the love button for some love!

18

1 Comment

  • Reply
    Jamey
    December 17, 2018 at 7:43 pm

    Ah wat leuk zeg! Maar kan ik me niet goed herinneren dat je vader ook een ander keukentje al had gepimpt? Die was ook zooooo leuk!

  • Leave a Reply