Babygirl Isabella-Beau The House Of Kelly

Isabella-Beau & Birthday party

By ThehouseofKelly.comEn zo is ons kleine meisje 1 jaar geworden!?
Onze liefste Bella. Je hartje is van goud. Jouw lieve lach betovert ons iedere dag. En je knuffels zijn zo puur. Lief klein meisje, blijf voor altijd zo mooi.
Om alle clichés er maak gelijk in te gooien, één jaar alweer?! Waar blijft de tijd? Ze wordt zo snel groot!
Wie jarig is geeft een feestje natuurlijk. En dat deed ze! Tot twee keer over toe zelfs….

Maandagmorgen 10 december 2018 stond ik al klaar met ballonnen en ontbijt op bed (een lekker melkflesje) om voor onze kleine prinses te zingen.
Olivia-Fay kwam de kamer van de jarige op en riep: Hoera! Ze wees naar de ballonnen en riep: Fees, fees.
Isabella-Beau was het meest onder de indruk van haar ontbijt op bed en nam rustig de tijd om goed wakker te worden.

By ThehouseofKelly.comDe meisjes kregen feestelijke outfits aan, twinning uiteraard en ik kan niet anders zeggen dan dat ze er te zoet uitzien. Pakjes La Petite Blossom via Fofettes.
Verdeeld over de dag kwamen vriendinnen van mij gezellig met hun kindjes koffie drinken en een taartje eten.
De kindjes hadden een gezellige speeldate.
Einde van de middag kwamen de opa’s en oma’s een borrel drinken en we aten gezellig lasagne bij ons thuis.
Als Isabella-Beau straks ouder is mag ze natuurlijk zelf kiezen wat ze wil eten als ze jarig is.;)

Na het eten was het tijd om Isabella-Beau haar eerste verjaardagscadeau te geven. Meer over haar cadeau kun je hier lezen.
Wat vindt ze het een prachtig cadeau. Ze speelt er samen met haar zus al heel veel mee.

Op zondag werd de verjaardag voor de familie gevierd. Alle vier in het grijs gekleed, je kent mij dit was geen toeval.;)
Voor deze feestelijke dag heeft mijn tante heel wat uren achter de naaimachine gezeten om voor de meisjes deze prachtige jurkjes te maken. Wat zijn ze mooi hé? En dat ze met zoveel liefde gemaakt zijn, dat straalt er echt vanaf.

Via Partywinkel bestelde ik een hele doos vol met feestartikelen. Ballonnen, kroontjes, slingers en helium tanks.
Bij een verjaardag horen natuurlijk slingers en ballonnen. Het opblazen van de ballonnen deed ik in mijn feestjurk en op mijn sloffen.;) Toen het feest begon verruilde ik snel mijn sloffen voor mijn feestschoenen. Mijn feestjurk en schoenen zijn van Rinascimento.

JeEigentaart.nl bezorgde deze prachtige unicorn taart. Ik had gekozen voor maat M en deze bevat 24 porties. De taart werd kant en klaar geleverd en alleen de feestartikelen moest ik zelf nog aanbrengen. Deze artikelen waren overigens ontzettend goed verpakt. Een tube eetbare lijm erbij en knutselen maar. Nu lijkt het alsof ik mega had uitgesloofd maar eigenlijk kan een kind de was doen. Maar dat is een geheimpje tussen jou en mij.;)

By ThehouseofKelly.comDe jarige en haar partycrew ready for the party!

By ThehouseofKelly.comDe dames zaten naast elkaar en hoorden hoe iedereen lang zal ze leven uit volle borst zong. En keken toe terwijl iedereen foto’s en filmpjes aan het maken waren. Say cheese!

Eindelijk was het tijd om de taart aan te snijden en te eten. Olivia-Fay had namelijk al zo’n 81 keer ‘taart’ en ‘eten’ geroepen. De smaak die wij hadden gekozen was vanille cake met framboos-vanille vulling. Niet normaal lekker! Wat hebben we gesmuld.

Na de taart was het tijd voor cadeaus, spelen en gezellig kletsen.
Van een kopje koffie met taart gingen we over op een borreltje met een lekker hapje en daarna stond het avondeten op tafel.
Rechts: Hoe schattig zijn de taartjes met de foto van Isabella-Beau erop? Ook via JeEigentaart.nl besteld.

Mijn lieve zusje oftewel tante Deedee stuurde vanuit Australië maar liefst 13 verjaardagskaarten op! Allemaal met foto’s van haar met Isabella-Beau en iedere kaart had een eigen persoonlijke tekst. Niet normaal toch zo lief? Denk je dat ik moest huilen?

Na het eten werd er nog wat gesnoept. Olivia-Fay voorziet zeer liefdevol Isabella-Beau van een chippie en daarna was het bedtijd voor de kleine dames.
Na de gezellige dag vielen beide meisjes in diepe rust om de volgende morgen weer fris op te staan en met alle verjaardagscadeaus te spelen.
Het was meer dan geslaagd!

Feestartikelen: Partywinkel.nl

Taart: Jeiegentaart.nl

Kinderkeukentje: Kidkraft

Would love to see your comment or questions.

Click on the love button for some love!

15

No Comments

Leave a Reply