Babygirl Isabella-Beau The House Of Kelly

Isabella-Beau & Birthday party 2 years

By ThehouseofKelly.com
10 december werd onze lieve Isabella-Beau 2 jaar. Oh how time flies… Onze lieve vrolijke meisje alweer 2 jaar….We maakten er twee dagen feest van. Op haar verjaardag zelf met het gezin, vriendinnen en opa’s & oma’s. En een dag met de familie. Hierbij een gezellige diary van Isabella’s verjaardagsfeest!

By ThehouseofKelly.com

De avond (zeg maar gerust 2 weken) voor haar verjaardag zat ik telkens in mijn filmrol te kijken naar foto’s van een jaar geleden. Oh wat was ze toen nog klein. Oh en kijk deze foto! Maar ook keek ik naar foto’s van rond haar geboorte. De dag dat we een gezin van vier werden, zo bijzonder. Ik herinner mij die tijd nog zo goed. Ik genoot zo ontzettend van de fijne kraamtijd. De tijd gaat veel te snel maar we genieten iedere dag!

Dinsdagmorgen stond ik om 6:00 op en ging ik aan de slag met alle ballonnen. Toen de jarige om 7:00 wakker werd, kwamen we zingend en met een grote bos ballonnen op haar kamer. Uit volle borst zongen papa, mama en Olivia-Fay voor de jarige. Papa begon iets later op zijn werk en dus was er tijd voor koffie en samen broodjes eten.

Daarna trokken we onze feestoutfits aan en kwamen vriendinnen met hun kids gezellig een taartje eten, knuffels geven en cadeautjes brengen voor de jarige. De kids gezellig samen spelen en de mama’s samen koffie drinken.

By ThehouseofKelly.com
Na de middagslaapjes kwamen de de lieve opa’s en oma’s. Want die kwamen natuurlijk met een cadeautje en voor borreltjes en hapjes langs. Zo gezellig! Maar eigenlijk zat de jarige op haar verjaardagscadeau te wachten. Ik vond het zo leuk om haar te verrassen dat ik ook stond te popelen. Een eigen huisje! Oooh wat was ze blij! Ze vond het echt prachtig. Een eigen poppenhuis voor onze popjes.
Poppenhuis via Bol.com

Zondagmiddag, Getting ready for the party.
Onze mooiste outfits werden uit de kast gehaald en dit keer een twinning look voor de meisjes en mama. Papa had speciaal zijn roze overhemd aan en zo waren we echt een matching team. Ik vind dat zo leuk!

Jurkjes meisjes: Lil Lemons Mijn jurk: For Love and Lemons

Als thema had ik gekozen voor Hello Kitty. Aangezien Isabella dol is op roze en op Hello Kitty was het thema voor haar feestje zo bedacht.
De taart en andere heerlijke zoetigheden hadden we bij Jeeigentaart besteld. De taart zag er prachtig uit en smaakte ook nog eens heerlijk. De cupcakes waren zo mooi met Isabella’s foto erop, eigenlijk zonde om op te eten.;)
De ballonnen en Hello Kitty versiering bestelde ik bij Partywinkel. Hello Kitty kroontjes, rietjes, bordjes, helium tank voor alle ballonnen. Alle elementen voor een geslaagd feestje waren aanwezig.

Toen alle visite er was, was het tijd om te zingen voor de jarige. Ze vond alle aandacht prachtig en genoot zichtbaar. Ze klapte en zong vrolijk mee.  Daarna blies ze haar verjaardagskaarsje uit en was eindelijk het moment daar, de taart werd aangesneden.
Samen met haar zusje smulde en genoot ze van de taart.

Er werd nog een stukje taart gegeten, er werd geknuffeld, cadeautjes uitgepakt en gespeeld. Echt zoals een kinderverjaardag hoort te zijn.

By ThehouseofKelly.com

Na een gezellige dag kwamen we allemaal tot de conclusie, Isabella’s 2de verjaardag was heerlijk, gezellig en zeer geslaagd.

Would love to see your comment or questions.

Click on the love button for some love!

14

No Comments

Leave a Reply