Babygirl Isabella-Beau The House Of Kelly

Isabella-Beau & Babymoov Swoon Motion

By ThehouseofKelly.comOlivia-Fay is een echte knuffelkont en we hebben er nog een knuffelkont bij, Isabella-Beau. Ook zij is gek op knuffelen en wil heel graag bij ons zijn. Het liefst in je armen en als je haar feestje compleet wilt maken, vindt ze het heerlijk als je met haar wiegt. Ze geeft dan geen kick en geniet volop. Maar met een peuter die rondloopt, alle dagelijkse bezigheden zoals het huishouden, werken en dergelijke komen we soms armen tekort. Er is een hele goede vervanger van onze armen, de Babymoov Swoon Motion. Een heerlijk rustgevend schommelstoeltje.

De schommel kan zijwaarts en van voor naar achter schommelen. Dat zorgt voor het echte wieggevoel. Hij heeft 5 verschillende snelheden en 3 verschillende lig/zit standen. Dankzij de bewegingsdetector begint de Swoon Motion te schommelen zodra je kindje begint te huilen. Wat een uitvinding! De schommeltijd is in te stellen op 10, 20 of 30 minuten. Je kunt kiezen uit 8 melodietjes en natuurgeluiden en ook is het volume aanpasbaar. Voor de veiligheid bevat de Swoon Motion een 5 puntsgordel. De speelboog is in 3 posities aanpasbaar en heeft 3 leuke vrolijke speeltjes. Hij is te gebruiken vanaf geboorte tot 8 kg. Hij werkt op accu en batterijen.

Isabella-Beau ligt er heerlijk en tevreden in en Olivia-Fay komt regelmatig even bij haar kijken om met haar te spelen. En papa en mama hebben de handen net even iets vaker vrij.

By ThehouseofKelly.com By ThehouseofKelly.com By ThehouseofKelly.com By ThehouseofKelly.com By ThehouseofKelly.com

Voor meer informatie: Babymoov

Would love to see your comment or questions.

Click on the love button for some love!

 

6

No Comments

Leave a Reply