My Outfits The House Of Kelly

Captain & White and Right

By ThehouseofKelly.com

Laat elke outfit tellen!

Hier ben ik, je kapitein in wit en die altijd gelijk heeft. In de zomer hou ik van wit. Ik lijk dan gewoon niet genoeg te kunnen krijgen van witte outfits. Ik moet toegeven dat ik het hele jaar wit kan dragen. Maar het lijkt erop dat het meer geschikt is in de zomertijd. En als je bij het water bent, is een witte outfit een goede gelegenheid. Hakken aan het water is niet het beste idee. Niet zo makkelijk op een boot.) Maar zodra ik deze nieuwe zilver metallic Steve Madden hakken had, moest ik ze natuurlijk dragen. Ze zijn perfect voor deze zomer. En de beste combo met mijn Chanel boy bag.

Op de boot met blote voeten en op de kade met de beste hakken.


Make every outfit count!

Here i am, your captain in white and who is always right. During summer i love to wear white. Just seems to can’t get enough of white outfits. I have to admit i can wear white the whole year. But it’s seems that it’s more appropriate in summer time.  And when you are at the water a white outfit is a serious must have outfit. Heels to the water isn’t the best idea. Not that easy on a boat.;) But as soon i received these new silver metallic Steve Madden heels i had to wear them of course. They are perfect for this summer. And the best combo with my Chanel boy bag.

On the boat with bare feet and on the quay with the best heels.

By ThehouseofKelly.com

By ThehouseofKelly.com

By ThehouseofKelly.com

By ThehouseofKelly.com

By ThehouseofKelly.com

By ThehouseofKelly.com

Heels/sandalen: Steve Madden via Sacha Shoes

Outfit: Loavies

Would love to see your comment or questions.

Click on the love button for some love!

2

1 Comment

 • Reply
  Isa Janssen
  March 29, 2022 at 5:05 pm

  Hey Kelly,

  Ik kwam toevallig op je blog terecht en zag dat je posts maakt over alles rondom fashion en lifestyle. Mijn naam is Isa en ik ben momenteel bezig met het opzetten van mijn eigen kledingbedrijfje. De naam van mijn website is Hard2Get.nl. Ik wil hierop niet alleen stoere en leuke kleding gaan verkopen, maar ik wil hierbij ook advies gaan geven aan de klant. Dit is geheel gratis en ik denk dat dit me onderscheidt van andere websites. Ik heb gezien dat veel meiden moeite hebben met het vinden van leuke kleding en zodoende kwam ik op dit idee.

  Mijn vraag was of het mogelijk is dat je mijn bedrijfje zou kunnen noemen in een van je blogs en dat ik dit vervolgens weer deel bij mijn klanten. Het is momenteel nog een demo-site, maar ik ga binnenkort inkopen doen en dan zal de eerste kleding online komen. Ik wilde hiermee alvast ervoor zorgen dat mensen bekend worden met mijn naam zodat de start soepel zal verlopen. Wanneer ik dan eenmaal een klantenbestand heb opgebouwd zal ik mijn klanten ook doorverwijzen naar je blogs.

  Ik hoor wel wat je vind van het idee!

  Groetjes,

  Isa Janssen – Hard2get.nl

 • Leave a Reply